Το Nissan JUKE μας φτιάχνει τη διάθεση για τις γιορτές με την “The Happy Holiday Playlist”

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το Nissan JUKE μας ανεβάζει τη διάθεση με μια με μια ευχάριστη μουσική λίστα (playlist) από ξεχωριστές μελωδίες.

Το “The Happy Holiday Playlist” είναι γεμάτο με χαρούμενες μελωδίες και σίγουρα θα βάλει στο πνεύμα των εορτών τους οδηγούς, ανεξάρτητα από το τι έχουν προγραμματίσει. Επιμελημένη από ομάδες της Nissan σε όλη την Ευρώπη, η playlist, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω streaming, περιέχει  δημοφιλή τραγούδια που όλα μαζί συνθέτουν ένα διασκεδαστικό soundtrack για την περίοδο των εορτών. Η μουσική διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην διάθεσή μας και είναι μια πολύ απαραίτητη “θεραπεία”, μετά από ένα δύσκολο 2020. Μια πρόσφατη μεγάλη έρευνα, κατέδειξε ότι το 89% των συμμετεχόντων πιστεύουν ότι η μουσική είναι απαραίτητη για την ευημερία τους, ενώ το 81,8% αντλεί θετική ενέργεια από την μουσική για περισσότερη ευτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Προσφέροντας μια πραγματικά “πολύχρωμη” μουσική παλέτα, η επιλογή των τραγουδιών αποπνέει μια αίσθηση θετικότητας, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το εξατομικευμένο ηχοσύστημα Bose Personal Plus του Nissan JUKE. Ένα νέο επίπεδο ακουστικής απόλαυσης : JUKE και Bose Personal Plus

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Quiz: Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW;

Εξοπλισμένο με υπερσύγχρονη, premium τεχνολογία ακουστικής,  το ηχοσύστημα Bose Personal Plus έχει σχεδιαστεί ειδικά για το JUKE. Διαθέτει οκτώ ηχεία, το καθένα επιμελώς  τοποθετημένο για να “γεμίσει” την καμπίνα με μια πλήρη γκάμα πρίμων, μεσαίων και μπάσων ήχων,  δίνοντας σε κάθε νότα ένα πλούσιο ηχητικό αποτέλεσμα.

NISSAN JUKEΑυτό που ξεχωρίζει το ηχοσύστημα Bose Personal Plus από τα ανταγωνιστικά ηχοσυστήματα  είναι τα δύο ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στο κάθε μπροστινό προσκέφαλο. Τα συγκεκριμένα  ηχεία Bose UltraNearfield συνδυάζονται με μια ειδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου, προκειμένου να προσφέρουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ακρόασης 360˚. Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με NissanConnect και Wi-Fi εντός αυτοκινήτου

Εξοπλισμένο με το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης NissanConnect της Nissan, ο οδηγός του JUKE μπορεί  εύκολα να μεταδώσει σε ροή την νέα playlist, καθ’ οδόν. Χάρη στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση των smartphones, ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή Spotify μέσω Apple CarPlay® ή Android Auto®, επιτρέποντάς τους να τραγουδούν και να διασκεδάσουν. Για εκείνους τους επιβάτες που θέλουν να απολαύσουν τα τραγούδια χωρίς να ενοχλούν τους άλλους, το ενσωματωμένο Wi-Fi hotspot του JUKE επιτρέπει έως και οκτώ ξεχωριστές συσκευές να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη τη ροή τραγουδιών εν κινήσει.

Η λίστα αναπαραγωγής Happy Holiday μπορεί να μεταδοθεί σε ροή στο Spotify, από τον σύνδεσμο https://open.spotify.com/playlist/3JMDeMhg5EDAmG8isGZiX3

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Nissan καλέστε στη New Nissan Cyprus, στο Παγκύπριο αριθμό 77777220.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.