Το MINI Cooper παίρνει τον τίτλο «Convertible of the Year 2020»

Τα MINI ανέκαθεν αντιπροσώπευαν την διασκέδαση και την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Η αφαίρεση της οροφής στην ανοικτή έκδοση ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη σε όλα τα πιο πάνω προσφέροντας περισσότερες συγκινήσεις σε ένα προσιτό πακέτο με λειτουργικό κόστος. Στοιχεία που σίγουρα βοήθησαν το MINI Cooper Convertible στο να φθάσει σε ακόμα μια επιτυχία.

MINI COOPER CONVERTIBLEΑυτή είναι μια ακόμη νίκη για το MINI σε αυτήν την κατηγορία, που δείχνει την κυριαρχία του αυτοκινήτου παρά τους νέους αντιπάλους που αναδύονται στην αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MINI

MINI COOPER CONVERTIBLEΜετά την κορυφαία έκδοση John Cooper Works βρίσκονται οι εκδόσεις Classic, Sport και Exclusive που προσαρμόζουν απαλά την εμφάνιση και τον εξοπλισμό που προσφέρεται. Όλες οι εκδόσεις προσφέρουν το ίδιο ακριβές κράτημα ενός MINI, ενώ ο βασικός τρικύλινδρος κινητήρας 1,5 λίτρων 134 ίππων περιλαμβάνει χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων το οποίο συνεχίζει να προσφέρει απόδοση σε προσιτές τιμές. Ωστόσο, αν ο οδηγός θέλει περισσότερη απόδοση, το JCW με τον turbo κινητήρα 2.0 λίτρων 228 ίππων προσφέρει περισσότερα. Το Cooper S χρησιμοποιεί μια ανεξάρτητη έκδοση αυτής της μονάδας, απόδοσης 189 ίππων.

TOP 10 Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιοΜέρος της εμπειρίας ενός MINI είναι η δυνατότητα εξατομίκευσης. Όλα τα αυτοκίνητα της σειράς προσφέρουν την ευκαιρία στον οδηγό να προσαρμόσει τις προδιαγραφές στα γούστα του, με διαφορετικούς τροχούς, καλύμματα καθρέφτη, πακέτα γραφικών, χρώματα εσωτερικού χώρου και διακοσμητικά ένθετα, ενώ το Convertible έχει επίσης διαφορετικές επιλογές οροφής. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η οροφή ανεβαίνει/κατεβαίνει σε μόλις 18 δευτερόλεπτα, ακόμη και σε κίνηση έως 30 χιλιόμετρα την ώρα.

MINI COOPER CONVERTIBLEΟ Steve Fowler, αρχισυντάκτης του Auto Express είπε: «Είναι μια ακόμη νίκη για το MINI στο βραβείο αυτό, δείχνοντας τη μακροζωία του αυτοκινήτου και ότι, παρά την εμφάνιση νέων αντιπάλων, το καμπριολέ της βρετανικής μάρκας έχει μεγάλη προσωπικότητα, είναι διασκεδαστικό και γεμάτο τεχνολογία. Όλα υποστηρίζονται από πραγματική ουσία σε τιμή που είναι δύσκολο να αγνοηθεί.» Από τότε που αυτή η γενιά κυκλοφόρησε στην αγορά το 2016, το MINI Convertible ξεπέρασε τους αντιπάλους του κάθε χρόνο. Με σχεδόν 27.000 παραδόσεις σε πελάτες μέχρι στιγμής, είναι το best-seller καμπριολέ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.