Τα αυτοκίνητα BMW M αποκτούν νέο λογότυπο για την 50ή επέτειό τους

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη λειτουργία του τμήματος επιδόσεων της BMW, Μ Division, η εταιρεία δημιούργησε ένα επετειακό λογότυπο, με διευρυμένες επιλογές χρωμάτων. Γι’ αυτό και όσοι επιλέξουν είτε ένα ‘καθαρόαιμο’ Μ μοντέλο είτε ένα μοντέλο με το πακέτο εξοπλισμού M Sport package (με ημερομηνία παραγωγής από τον Μάρτιο 2022 και μετά), θα μπορούν να εφοδιαστούν με το εορταστικό έμβλημα.BMW, Μ Division, char pilakoutas  bmw cyprus

Πρόκειται για μια παραλλαγή του γνωστού σήματος της BMW,  περιτριγυρισμένο από γαλάζιο, σκούρο μπλε και κόκκινα ημικύκλια, σε λευκό φόντο, χρώματα που συναντάμε στο τμήμα ‘Μ’, έτσι όπως το γνωρίζουμε από τη χρονιά δημιουργίας του, το 1972.

BMW, Μ Division, char pilakoutas  bmw cyprusΤα χρώματα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη βαυαρική μάρκα: το γαλάζιο προέρχεται από τη σημαία της Βαυαρίας, το κόκκινο από τη συνεργασία της BMW το 1972 με την εταιρεία Texaco και ο μοναδικός συνδυασμός γαλάζιου και κόκκινου μας δίνει το σκούρο μπλε.

Για την ιστορία, το γράμμα ‘Μ’ στα μοντέλα της BMW, σημαίνει Motorsport. Το νέο λογότυπο προορίζεται για το καπό, τη θύρα του πορτπαγκάζ, όπως και τους τροχούς των αυτοκινήτων. BMW, Μ Division, char pilakoutas bmw cyprus

Tα μοντέλα της σειράς Μ είναι διαθέσιμα στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

TOP 10: Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.