Σύντομα στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα το ανανεωμένο Renault Megane

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα μοντέλο / σταθμό στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το Renault Mégane ,το 1995, επτά εκατομμύρια αυτοκίνητα, μέσα από τέσσερεις διαφορετικές γενιές έχουν πωληθεί παγκοσμίως.

RENAULT MEGANEΤώρα έφτασε η στιγμή για την ανανέωση της τέταρτης του γενιάς που έρχεται να ενσωματώσει σωρεία τεχνολογικών καινοτομιών. Σημαντικότερη από όλες η πρόσθεση ενός plug-in υβριδικού κινητήρα, κάτι  που αποτελεί πρωτιά για την Renault στην κατηγορία compact.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της RENAULT

RENAULT MEGANEΤο νέο Renault Mégane προσφέρει ένα ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο πιλοτήριο έχοντας στη διάθεση του μια νέα οθόνη 9,3 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων και μια οθόνη 10,2 ιντσών για το ταμπλό. Το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK στοχεύει στην εργονομία και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Παράλληλα, το νέο Mégane είναι εξοπλισμένο με νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού για την ασφάλεια και την άνεση όλων των επιβατών, συμπεριλαμβανομένου του Highway & Traffic Jam Companion, ενός αυτόνομου συστήματος επιπέδου 2 που εξασφαλίζει άνεση και ηρεμία κατά την οδήγηση.

RENAULT MEGANEΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν μιλούν οι πρωταθλητές… ΑΚΟΥΣ!

Εξακολουθώντας να έχει τον ίδιο σχεδιασμό και δυναμικές γραμμές που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο, το νέο Renault Mégane έχει γίνει πιο κομψό και εκλεπτυσμένο με όλες τις εκδόσεις να διαθέτουν τώρα νέους προβολείς LED Pure Vision, βελτιώνοντας την ορατότητα και την άνεση στο δρόμο. Με πέντε παραλλαγές (hatch, estate, R.S. Line, R.S. και R.S. TROPHY) και μια μεγάλη ποικιλία κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου του νέου E-TECH Plug-in Hybrid, το νέο Mégane καλύπτει όλες τις ανάγκες. Ο E-Tech Plug-in Hybrid κινητήρας συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων, όπως χαμηλό θόρυβο και άμεση απόκριση.

RENAULT MEGANEΧρησιμοποιεί τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από το Alliance και το τμήμα μηχανικών της Renault και επωφελείται από την τεχνογνωσία των ηλεκτρικών οχημάτων που απέκτησε ο Όμιλος Renault τα τελευταία δέκα χρόνια, καθώς και από την εμπειρία της στους αγώνες Formula 1.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK