Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα το επταθέσιο μοντέλο της Dacia (Τιμές)

Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Dacia Jogger

Το Dacia Jogger, το πιο προσιτό 7θέσιο στην αγορά βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Ένα μοντέλο με το οποίο η εταιρεία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία C και διατίθεται τόσο με 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις.

DACIA JOGGER DACIA CYPRUS CHAR PILAKOUTASΤο Jogger αντικατοπτρίζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα της μάρκας, και το σημαντικότερο, αντανακλά τη δέσμευση της Dacia να κάνει τις μετακινήσεις προσιτές σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων οικογενειών. Το Dacia Jogger συγκεντρώνει πλεονεκτήματα από πολλές κατηγορίες: το μήκος ενός station wagon (4,55 μέτρα), την ευρυχωρία ενός MPV, την εμφάνιση ενός SUV. Σαν γνήσιο μέλος της οικογένειας Dacia, το JOGGER προσφέρει την καλύτερη αναλογία τιμής-χώρων, αλλά και την ευελιξία ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου.DACIA JOGGER DACIA CYPRUS CHAR PILAKOUTAS

Το μεγάλο μεταξόνιο των 2,9 μέτρων προσφέρει στο Dacia Jogger κορυφαία ευρυχωρία ενώ σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται και η άνεση των επτά επιβατών. Σε αυτό συμβάλλει και το ύψος των καθισμάτων σε κάθε σειρά. Είναι τοποθετημένα ψηλότερα κατά 55mm μεταξύ της 1ης και της 2ης σειράς και 25mm μεταξύ της 2ης και της 3ης σειράς ενώ οι σειρές καθισμάτων 2 και 3 προσφέρουν το ίδιο επίπεδο άνεσης όπως και στους μπροστινούς επιβάτες. Άξια αναφοράς και η πρόσβαση στις θέσεις της τρίτης σειράς που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δύο ενήλικες επιβάτες. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στον μηχανισμό αναδίπλωσης των καθισμάτων της δεύτερης σειράς.DACIA JOGGER DACIA CYPRUS CHAR PILAKOUTAS

Το Dacia JOGGER εξοπλίζεται με τον ολοκαίνουργιο βενζινοκινητήρα 1.0 TCe 110, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Ο TCe 110 είναι ένας turbo κινητήρας 1.0 λίτρου, με άμεσο ψεκασμό και απόδοση 110ίππων ενώ η ροπή φθάνει τα  200Nm στις 2.900σ.α.λ.

Το νέο Dacia Jogger διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο στην ενεργητική ασφάλεια, όπως αρμόζει σε ένα επταθέσιο οικογενειακό αυτοκίνητο. Μερικά από τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού είναι το Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warning), το Ενεργό Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Emergency Brake Assist), Υποβοήθηση Στάθμευσης (Park Assist), Υποβοήθηση Εκκίνησης σε Ανηφόρα (Hill Start Assist) και πολλά άλλα.DACIA JOGGER DACIA CYPRUS CHAR PILAKOUTAS

Τέλος, αναφέρουμε ότι το 2023 στη γκάμα θα προστεθεί και μία έκδοση με υβριδικό σύστημα κίνησης. Το Dacia Jogger θα είναι το πρώτο μοντέλο της Dacia που θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία και θα συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων, δύο ηλεκτροκινητήρες και ένα κιβώτιο multi-mode χωρίς συμπλέκτη.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK