Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα το ανανεωμένο MINI Countryman

Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας MINI ανανεώνεται και ανεβάζει τον πήχη σε όλους τους τομείς. Το νέο Mini Countryman βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα με ανανεωμένο σχεδιασμό, πλούσιο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και αναβαθμισμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας.

MINI COUNTRYMANΣτοιχεία που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το κύρος του νέου Countryman στην πολυτελή κατηγορία των SUV. Επιπλέον, οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι περισσότερες από ποτέ με νέες προτάσεις προαιρετικού εξοπλισμού και τη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ ΜΙΝΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MINI

Άλλωστε, ο στιβαρός του χαρακτήρας, το ευρύχωρο, ευέλικτο εσωτερικό με πέντε καθίσματα κανονικών διαστάσεων και το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης ALL4 το καθιστούν, από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε, σαν ένα χαρισματικό όχημα παντός εδάφους. Το MINI Countryman συγκεντρώνει τώρα σχεδόν το 30% των νέων ταξινομήσεων της μάρκας σε όλο τον κόσμο. Μικρές αλλά ουσιαστικές σχεδιαστικές πινελιές υπάρχουν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στο εμπρός τμήμα με τους προβολείς ομίχλης LED να βρίσκονται τώρα στο βασικό εξοπλισμό.Το εσωτερικό του νέου MINI Countryman είναι τώρα πιο ελκυστικό με μία πλουσιότερη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, που περιλαμβάνει τώρα σπορ δερμάτινο τιμόνι σε όλες τις εκδόσεις. Η νέα γενιά του μοντέλου προσφέρει αισθητά βελτιωμένη ευρυχωρία, ευελιξία και οδηγική άνεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Πίσω υπάρχουν τρία καθίσματα κανονικών διαστάσεων ενώ με την αναδίπλωση του πίσω διαιρούμενου καθίσματος σε διάταξη 40:20:40, ο χώρος αποσκευών μπορεί να αυξηθεί από 450 σε 1.390 λίτρα. Με μία εκτενώς εξελιγμένη γκάμα κινητήριων συνόλων, το νέο MINI Countryman πετυχαίνει ακόμα καλύτερη ισορροπία μεταξύ διασκεδαστικής οδήγησης και κατανάλωσης καυσίμου. Εκτός από τη βελτιστοποίηση των εκπομπών CO2, έχουν μειωθεί οι εκπομπές και άλλων ρύπων με την εφαρμογή των σχετικών μέτρων – όπως φίλτρα σωματιδίων για βενζινοκινητήρες και SCR με ψεκασμό AdBlue για κινητήρες diesel. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι εκδόσεις του νέου MINI Countryman συμμορφώνονται τώρα με το πολύ αυστηρό πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι τα 20 καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας

Το σύστημα τετρακίνησης ALL4 βελτιώνει αισθητά την ελκτική πρόσφυση, την οδηγική ευστάθεια και την ευελιξία. Χάρη στον γρήγορο και ακριβή ηλεκτρικό έλεγχο, το σύστημα κατανέμει την ισχύ μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα, ανάλογα με τις ανάγκες, σε όλες τις οδικές και καιρικές συνθήκες.

MINI COUNTRYMAN Το ανανεωμένο Mini Countryman προσφέρεται από τον Όμιλο Πηλακούτα στην τιμή των €26,900 με το προνομιακό πακέτο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει:

  • Automatic Transmission with double-clutch
  • MINI Navigation System
  • Park Distance Control (PDC)
  • Parking Assistant
  • Cruise Control
  • Multi-function Instrument Display
  • Pepper Package
  • 5 Years Service Inclusive
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.