Στην Κύπρο τα μοντέλα της Dacia με τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας

Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα βρίσκονται τα νέα μοντέλα της Dacia με τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας. Η εφαρμογή της νέας εταιρικής ταυτότητας σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της ανανέωσης της μάρκας.

Dacia Duster char pilakoutas dacaia cyprus autokinito.com.cyΤα Dacia Sandero, Sandero Stepway, Duster και Jogger δέχθηκαν τις απαραίτητες στυλιστικές αλλαγές – και όχι μόνο – μέσα στα πλαίσια της νέας ταυτότητας της Dacia. Πέρα από μια απλή αλλαγή στη σχεδίαση, η νέα ταυτότητα ενσωματώνει μια δέσμευση για το μέλλον, ενώ βασίζεται στις δυνατές αξίες που βρίσκονται πίσω από την καθόλα επιτυχημένη πορεία της Dacia.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της DACIA


DACIA DUSTER II (HJD), DACIA JOGGER (RJI), DACIA LOGAN III (LJI), DACIA SANDERO III (BJI), DACIA SANDERO STEPWAY III (BJI CROSS), DACIA SPRING Dacia Duster char pilakoutas dacaia cyprus autokinito.com.cy

Κύριο χαρακτηριστικό της νέας ταυτότητας της μάρκας είναι φυσικά το επανασχεδιασμένο και σε λευκή απόχρωση σήμα Dacia που κοσμεί το μπροστινό μέρος στο κέντρο της μάσκας. Το νέο λογότυπο απεικονίζει τα γράμματα “D” και “C” τα οποία ενώνονται θυμίζοντας κρίκο αλυσίδας.

Μια άλλη ορατή αλλαγή είναι η προσθήκη του λογότυπου στην πίσω πόρτα και στο τιμόνι του κάθε μοντέλου. Το νέο σήμα βρίσκεται επίσης και στο καπάκι της πλήμνης του κάθε τροχού.Dacia JOGGER char pilakoutas dacaia cyprus autokinito.com.cy

Άλλες αλλαγές που έχουν γίνει στη σχεδίαση περιλαμβάνουν την υιοθέτηση της απόχρωσης του Monolith Grey στις μπάρες οροφής, τις μπροστινές και πίσω προστατευτικές ποδιές και τους πλευρικούς καθρέφτες, στα Sandero Stepway και το Duster.

H μάρκα σταδιακά καταργεί της χρήσης ορισμένων υλικών, όπως η επένδυση χρωμίου ή το ψευδο-αλουμίνιο, αλλά και η διαρκής προσπάθεια κατάργησης της χρήσης οποιασδήποτε μορφής ζωικού δέρματος.

Η Dacia εξακολουθεί να είναι πιστή στην ουσία που τη διακρίνει. Φτιάχνει μοντέλα χωρίς «περιττά στολίδια», που καλύπτουν τις απολύτως απαραίτητες ανάγκες ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών της. Τα αυτοκίνητα της Dacia είναι πάνω απ’ όλα στιβαρά και αξιόπιστα, είναι ευέλικτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξυπηρετώντας πολλούς σκοπούς, είτε πρόκειται για οδήγηση στην πόλη, είτε για απόδραση το Σαββατοκύριακο στην εξοχή. Με λίγα λόγια, επανεξετάζει την έννοια της αυτοκίνησης, μέσω μιας προσπάθειας να υπερασπιστεί τις έξυπνες καταναλωτικές πρακτικές.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK