Σωρεία βραβείων για τα ηλεκτρικά μοντέλα της BMW

Μια σειρά από ηλεκτροκίνητα μοντέλα BMW έχουν κατακτήσει βραβεία της βιομηχανίας τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Top Gear Electric και των Fleet News Awards 2022, όπου η BMW ανακηρύχθηκε «Στόλος της Χρονιάς» για τέταρτη συνεχή χρονιά. Επίσης, η Electrifying.com ανακήρυξε τη BMW ως έναν από τους «Πράσινους Ήρωες» τους στα πρώτα της βραβεία τους.

BMW i3 char pilakoutas bmw cyprus electric carsΚοιτάζοντας μόνο τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο που πωλούνται τώρα, τα «Top Gear Electric Awards» αναγνωρίζουν τα πραγματικά καινοτόμα και κορυφαία στον κλάδο ηλεκτρικά μοντέλα. Το BMW i4 πήρε τον τίτλο «Καλύτερο Ηλεκτρικό Executive Αυτοκίνητο», με τους κριτές να σημειώνουν την εργονομική καμπίνα και την έντονη δυναμική του μοντέλου. Το BMW iX αναγνωρίστηκε επίσης από τους κριτές, παίρνοντας το τίτλο για το «Καλύτερο Πολυτελές Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

Το βραβείο «Lifetime Achievement Award» απονεμήθηκε στο BMW i3, εν όψει του ότι το μοντέλο τερματίζει την παραγωγή του αργότερα στο 2022. Το BMW i3 έκανε πάταγο όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013 και ήταν το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα της BMW.BMW i4 char pilakoutas bmw cyprus electric cars

Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία της μάρκας στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων, η BMW βραβεύτηκε με τον «Πράσινο Ήρωα» στα πρώτα βραβεία Electryfing.com. Σχεδιασμένα για να αναγνωρίζουν εταιρείες που επιδεικνύουν δέσμευση για τη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων, τα βραβεία διερεύνησαν μια σειρά μέτρων που εισήγαγαν, όπως η εξουδετέρωση εκπομπών άνθρακα, η μείωση των σπάνιων μετάλλων της Γης, η χρήση ανακυκλωμένων υλικών και ο έλεγχος της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τρία μοντέλα BMW αναδείχθηκαν νικητές στα Fleet News Awards 2022, με τη μάρκα να παίρνει επίσης τον πολυπόθητο τίτλο «Fleet Car Manufacturer of the Year» για τέταρτη συνεχή χρονιά. Το BMW i4 κέρδισε δύο βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του «Καλύτερου Αυτοκινήτου Premium» και του «Καλύτερου Αυτοκινήτου Μηδενικών Εκπομπών».

Η ιδιαίτερα περιζήτητη κατηγορία «Best Premium SUV» απονεμήθηκε επίσης στην BMW και το πλήρως ηλεκτρικό iX3. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την σχέση ποιότητας-τιμής και το ανταγωνιστικό κόστος λειτουργίας του μοντέλου. Ψηφίστηκε από τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στόλου σε όλο τον κλάδο, η Fleet Car Manufacturer of the Year αναγνωρίζει τη μάρκα που παρήγαγε τα καλύτερα οχήματα στόλου, με την BMW να παίρνει το βραβείο αυτό για τέταρτη συνεχή χρονιά.BMW iX3 char pilakoutas bmw cyprus electric cars

Τέλος, δύο μοντέλα BMW σημείωσαν επιτυχία στα Fleet World Awards 2022, με τις BMW Σειρά 3 και BMW Σειρά 5 να παίρνουν το «Καλύτερο Compact Executive Car» και το «Best Executive Car» αντίστοιχα. Και τα δύο μοντέλα διατίθενται με επιλογές βενζίνης, ντίζελ ή plug-in υβριδικού συστήματος.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK