Σημαντικό βραβείο για την Jaguar / Land Rover στα Business Car Awards

Η Jaguar Land Rover ήταν η μεγάλη νικήτρια του βραβείου «Most Improved Manufacturer» στα Business Car Awards 2021. Η κριτική επιτροπή των βραβείων είχε λάβει υπόψη τη μεγάλη γκάμα υβριδικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της γκάμας της εταιρείας καθώς και την υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες το τμήμα Fleet & Business, κάτι που βελτίωσε σημαντικά την απόδοση του στόλου της εταιρείας.

DISCOVERY SPORT PHEV LAND ROVER CYPRUS CHAR PILAKOUTASΤαυτόχρονα το Land Rover Discovery Sport κέρδισε το βραβείο Best Premium Large SUV αφού συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την πρακτικότητα, τις δυνατές αξίες της μάρκας και τους ηλεκτρικούς κινητήρες. Το Discovery Sport είναι ένα από τα οκτώ μοντέλα της γκάμας της Jaguar και Land Rover που διατίθενται τώρα με plug-in υβριδικό κινητήρα. Το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτρικό, Jaguar I-PACE εξακολουθεί να προσφέρει σημαντικές πωλήσεις για τη μάρκα στην αγορά.

JAGUAR PACE FAMILY - E-PACE, I-PACE, F-PACE - CYPRUS CHAR PILAKOUTASΟι μάρκες Jaguar και Land Rover, που αντιπροσωπεύονται στην Κυπριακή αγορά από τον Όμιλο Πηλακούτα, διαθέτουν μια από τις πιο ολοκληρωμένες υβριδικές σειρές plug-in στην premium κατηγορία, προσθέτοντας σε αυτό τις εξαιρετικές τιμές και το συνολικό κόστους ιδιοκτησίας σε μια κατηγορία που περιλαμβάνει ήδη στυλ, πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία.

Top 10: Τα 5 πιο περίεργα "extras" αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν ποτέ

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.