Σημαντικό βήμα για ολοκληρωτικό ψηφιακό μετασχηματισμό για την Jaguar / Land Rover

Η Jaguar / Land Rover συνεργάζεται με την Tata Technologies για να επιταχύνει τη ψηφιακή της μεταρρύθμιση μέσα στα πλαίσια της διαδικασίας της βιομηχανικής της στρατηγικής. Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει τις κεντρικές εγκαταστάσεις παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο, με λύσεις που θα εφαρμοστούν αργότερα και σε άλλες παγκόσμιες τοποθεσίες παραγωγής.

JAGUAR F-TYPE jaguar cyprus char pilakoutasΗ Tata Technologies θα παράσχει ολοκληρωμένη διαχείριση επιχειρηματικών πόρων (ERP) για να μετασχηματίσει τις διαδικασίες παραγωγής, εφοδιαστικής αλυσίδας, χρηματοοικονομικών και αγορών της Jaguar Land Rover, συνδυάζοντας τα δεδομένα και τη γνώση από όλα τα τμήματα σε μια μόνο πηγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της LAND ROVER

Το ευφυές και βραβευμένο λογισμικό της Tata Technologies θα οδηγήσει σε σταθερότητα στις λειτουργίες, βελτιώνοντας την όλη διαδικασία μεταξύ των τμημάτων της εταιρείας αλλά και τους προμηθευτές. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καταστεί η εταιρεία πιο ευέλικτη με γρηγορότερη εισαγωγή νέων οχημάτων στην αγορά.

Το ERP είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την απλοποίηση και συγχώνευση πληροφοριών σε βασικούς τομείς της μάρκας. Επίσης, τα συστήματα ERP είναι επίσης ικανά να συγκεντρώνουν, να αποθηκεύουν και να ερμηνεύουν δεδομένα για να παρέχουν άμεσες αναλύσεις, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται σε θέματα, προκλήσεις και ευκαιρίες με μεγάλη ευελιξία.LAND ROVER RANGER ROVER cyprus char pilakoutas

Η συμφωνία προάγει παράλληλα και τη συμμόρφωση της Jaguar Land Rover με τον όμιλο εταιρειών Tata ως μέρος της στρατηγικής της Reimagine. Η Tata Technologies διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην προϊοντική και ψηφιακή μηχανική, με ένα παγκόσμιο δίκτυο περισσότερων από 11.000 υπαλλήλων και πελατών σε διάφορες χώρες.

Εκτός από την καθιέρωση ενός τυποποιημένου λειτουργικού μοντέλου, η Tata Technologies θα ενσωματώσει το SAP S/4 HANA και το SAP BTP με το υπάρχον λογισμικό για να αναβαθμίσει την αρχιτεκτονική της Jaguar Land Rover στο πλαίσιο της στρατηγικής της ψηφιακής της μετατροπής. Το πακέτο λογισμικού SAP S/4 HANA αντιπροσωπεύει μια μετάβαση από παλαιότερες λύσεις ERP σε ένα σύγχρονο σύστημα βασισμένο στο cloud, προωθώντας την αποδοτικότητα και τη σταθερότητα.

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK