Πρώτη παρουσίαση για το αμιγώς ηλεκτρικό BMW i4

Ύστερα από μία χρονιά υψηλών προκλήσεων που όμως είχε επιτυχή κατάληξη, ο Όμιλος BMW είναι αποφασισμένος να παραμείνει σε πορεία ανάκαμψης το 2021 και έχει θέσει φιλόδοξους στόχους, με το χώρο του αυτοκινήτου να αναμένεται να καταγράψει μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις.

BMW i4Το 2021 ξεκίνησε με φιλόδοξους στόχους ανάπτυξης και κερδοφορίας και τους επόμενους μήνες αναμένονται τα πρώτα σημάδια αυτής της μεγαλεπήβολης τεχνολογικής επέλασης. Από τα μέσα της δεκαετίας, μία νέα γενιά μοντέλων θα δώσει μία νέα διάσταση στην έννοια της πολυτελούς μετακίνησης σε επίπεδο τεχνολογίας Στο ετήσιο συνέδριο του Ομίλου έκανε την εμφάνιση της το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό BMW i4.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

BMW i4 Cyprus Char pilakoutas Bmw cyprus«Με σπορ εμφάνιση, κορυφαία δυναμική συμπεριφορά και μηδενικές εκπομπές ρύπων, το BMW i4 είναι ένα γνήσιο BMW που κάνει την καρδιά της μάρκας να χτυπά ηλεκτρικά», δήλωσε ο Pieter Nota, μέλος Δ.Σ. της BMW AG υπεύθυνος Πελατών, Μαρκών και Πωλήσεων.

Το BMW i4 είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό 4θυρο Gran Coupé και αναμένεται στην αγορά μέσα στο 2021, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης BMW M Performance. Ο βέλτιστος συνδυασμός σπορ χαρακτήρα BMW, άνεσης και βιώσιμων επιδόσεων την καθιστά μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία.

BMW i4 Cyprus Char pilakoutas Bmw cyprusΟ Όμιλος BMW Group οδηγείται σε μία αμιγώς ηλεκτρική, συνδεδεμένη μετακίνηση σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση ξεκίνησε ως ένα πρωτοποριακό εγχείρημα ‘e-mobility’ με το Project i, ασπαζόμενο τη νέα τεχνολογία και μεταφέροντας την τεχνογνωσία της ηλεκτροκίνησης στη μαζική παραγωγή. Με το πέρασμα των χρόνων, αυτή η τεχνολογία έχει ενσωματωθεί σε όλη την προϊοντική γκάμα, κυρίως με τη μορφή των plug-in υβριδικών μοντέλων. Η δεύτερη φάση του μετασχηματισμού ξεκίνησε με τη δυνατότητα επιλογής του επιθυμητού τύπου κινητήρα – από θερμικούς κινητήρες μέχρι αμιγώς ηλεκτρικούς – σε ένα αλλά και στο ίδιο μοντέλο.

Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW; QUIZΗ τρίτη φάση μετασχηματισμού θα ξεκινήσει το 2025, και στο στάδιο αυτό η προϊοντική γκάμα του BMW Group  θα επανευθυγραμμιστεί με βάση την Neue Klasse. Η Neue Klasse θα χαρακτηρίζεται από τρεις βασικές παραμέτρους: μία πλήρως αναθεωρημένη αρχιτεκτονική ΙΤ και λογισμικού, μία νέα γενιά ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης και μπαταριών υψηλών επιδόσεων και μία ριζικά νέα προσέγγιση της βιωσιμότητας σε όλο τον κύκλο ζωής του οχήματος. Όλοι αυτοί οι παράγοντες ενσωματώνονται στη συνολική αρχιτεκτονική του οχήματος που είναι βελτιστοποιημένη για ηλεκτρικά συστήματα κίνησης..

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK