Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου Nissan Qashqai Mild Hybrid από τον Όμιλο Πηλακούτα

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Αυγούστου και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, παρουσιάστηκε το ολότελα νέο Qashqai Mild Hybrid, στο Char.Pilakoutas Showcase, στη Λευκωσία.

Nissan Qashqai Cyprus Char pilakoutas showcase 2021Όταν το 2007, κυκλοφόρησε η 1η γενιά του Qashqai, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γράψει ιστορία, όχι μόνο ως ένα πρωτοπόρο μοντέλο για την Nissan, αλλά και ως το πιο πετυχημένο SUV, διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία στην αγορά των αυτοκινήτων της κατηγορίας του. Σήμερα, η τελευταία έκδοση του ολότελα νέου Qashqai Mild Hybrid βρίσκεται στα showroom του Ομίλου Πηλακούτα, ξεχωρίζοντας με την εμφάνιση και τη νέα σειρά υβριδικών κινητήρων. Μεγαλύτερο σε χώρους, πλουσιότερο σε εξοπλισμό, με κορυφαίο επίπεδο ασφαλείας και αναβαθμισμένη τεχνολογία, το νέο Qashqai σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Στην τρίτη γενιά του, ακόμα πιο ποιοτικό, το Nissan Qashqai Mild Hybrid, σου προσφέρει ό,τι επιζητάς. Είναι πιο άνετο, πιο κομψό, με ευρύχωρο και πλήρως ψηφιακό εσωτερικό, με νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά, πιο σύγχρονο τεχνολογικά, περισσότερο αποδοτικό και με πιο συμπαγές σώμα. Η εμπειρία της οδήγησης του ολότελα νέου Qashqai Mild Hybrid με τη μοναδική ποιότητα κύλισης είναι συναρπαστικότερη από ποτέ, ενώ η αναβαθμισμένη τεχνολογία του, γίνεται ο σύμμαχός σου για μια απολαυστική κίνηση στο δρόμο, καθιστώντας το ιδανικό για τη ζωή στην πόλη ή για μια οικογενειακή απόδραση.

Nissan Qashqai Cyprus Char pilakoutas showcase 2021Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Nissan Qashqai ο Head of Business Operations του Ομίλου Πηλακούτα Κόδρος Πηλακούτας, είπε πως το ιδιαίτερο αυτό αυτοκίνητο που η επιτυχία του σφράγισε μια εποχή και οριοθετεί την επόμενη, καταρρίπτοντας το ρεκόρ πωλήσεων και στην Κύπρο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. «Η πρώτη γενιά Qashqai δημιούργησε ιστορία. Η δεύτερη έδωσε ώθηση στο όραμα. Και τώρα, η τρίτη ολόφρεσκη γενιά Qashqai, στην πιο δημοφιλή κατηγορία Crossover – μικρομεσαία SUV, έρχεται και σφραγίζει το μέλλον».

Nissan Qashqai Cyprus Char pilakoutas showcase 2021Όπως ανέφερε το νέο Qashqai Mild Hybrid «έρχεται με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, εντυπωσιακό εξοπλισμό, και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ελκυστικές τιμές. Με μια δυναμική αισθητική και αεροδυναμικά κομψό συμπαγές αμάξωμα στο εσωτερικό, η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή τους προκαλεί θαυμασμό. Όσον αφορά στην τεχνολογία η NISSAN εφοδίασε το νέο Qashqai Mild Hybrid με τεχνολογία από το μέλλον. Νέα ‘’έξυπνα’’ εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, κυριολεκτικά ‘’λύνουν τα χέρια’’ και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού, προσθέτοντας απόλαυση στην οδήγηση». Εξήγησε ότι το αυτοκίνητο προσφέρεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης συνδυασμένους με ήπια υβριδική τεχνολογία. Ακόμα, όπως είπε, «εφοδιασμένο με το μελλοντικό σύστημα κίνησης e-POWER της NISSAN, που κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη, συνδυάζει την τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων με την άνεση και την εξοικείωση ενός βενζινοκινητήρα. Επιπλέον, η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου υποστηρίζεται από κορυφαία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας».

Nissan Qashqai Cyprus Char pilakoutas showcase 2021Όπως τόνισε, «το ολότελα νέο NISSAN Qashqai Mild Hybrid, σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.»

Ο Όμιλος Πηλακούτα, προσφέρει το ολότελα νέο NISSAN Qashqai Mild Hybrid, με 7 χρόνια εγγύηση.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK