Όμιλος Πηλακούτα: Σε θέση οδηγού της αγοράς αυτοκινήτων!

Ο μεγαλύτερος αριθμός εγγραφών νέων οχημάτων για το 2020

char pilakoutas group cyprusΣε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, όπως ήταν το 2020, ο Όμιλος Πηλακούτα πέτυχε και πάλι να είναι σε θέση οδηγού της αγοράς αυτοκινήτων στην Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

Με βάση τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων νέων ιδιωτικών οχημάτων, ο Όμιλος Πηλακούτα σημείωσε το μεγαλύτερο αριθμό εγγραφών με ποσοστό 24.3%. Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σε μια εποχή ισχυρού ανταγωνισμού και μεγάλων προκλήσεων εν μέσω πανδημίας.

Η επιτυχία αυτή αντανακλά τη δέσμευση του Ομίλου να πλαισιώνει την ισχυρή ομάδα των Brands του (ΒΜW, ΜΙΝΙ, Nissan, Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia, Mitsubishi Motors), με εξελιγμένες υπηρεσίες υποστήριξης και εξυπηρέτησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα δέκα πιο φθηνά SUV της Κυπριακής αγοράς

Στην απαιτητική κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων (premium cars), τα εντυπωσιακά μοντέλα των BMW, Jaguar και Land Rover, οδήγησαν τον Όμιλο Πηλακούτα στην πρώτη θέση, με ποσοστό 34,6%. Ενώ, στα αυτοκίνητα SUV, την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς, τα brands του Ομίλου  πρωταγωνιστούν προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το SUV που καλύπτει κάθε ανάγκη, σε κάθε διαδρομή.

Πέρα και πάνω όμως από τους αριθμούς, αυτό που τελικά έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι η εμπιστοσύνη. Να μπορείς να ανταποκρίνεσαι, με αξιοπιστία, στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες των πελατών σου που σε τιμούν με την επιλογή τους.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK