Όμιλος Πηλακούτα: O καλύτερος εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της καινούριας M3 Touring, στις εγκαταστάσεις της Adria Airlines για επισκευή αεροσκαφών στην Σλοβενία, o Όμιλος Πηλακούτα τιμήθηκε από τη BMW με το βραβείο ‘Best BMW importer in high performance vehicle sales’, ως ο καλύτερος δηλαδή εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων.

Όμιλος Πηλακούτα: O καλύτερος εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων - bmw cyprus char pilakoutas bmw mΟ Όμιλος, βραβεύτηκε πιο συγκεκριμένα για τις υψηλές επιδόσεις (πωλήσεις) των τμημάτων ΒMW M & MINI JCW, μεταξύ των εισαγωγέων BMW & MINI.

Η βράβευση της σημαντικής αυτής διάκρισης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, από τον Managing Director BMW Group Slovenia, Regional Manager Importer Markets Christopher Puth και το βραβείο παρέλαβε η κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα.Όμιλος Πηλακούτα: O καλύτερος εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων - bmw cyprus char pilakoutas bmw m

“Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων”

Η BMW M αποτελεί μέρος μιας εξαιρετικής ιστορίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, αντιπροσωπεύοντας το πάθος για υψηλές επιδόσεις. Αυτό που κάνει την BMW M πρωτοπόρο είναι το πάθος των μηχανικών να συνδυάζουν την αυθεντική λειτουργικότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την αποκλειστική και σπορ αισθητική.

To John Cooper Works της ΜΙΝΙ, ή JCW για συντομία, έχει αναπτυχθεί για όσους απαιτούν την απόλυτη μηχανική απόδοσης.Όμιλος Πηλακούτα: O καλύτερος εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων - bmw cyprus char pilakoutas bmw m

Η σημαντική αυτή επιτυχία οφείλεται στην εμπιστοσύνη των πελατών για τα κορυφαία brands που αντιπροσωπεύει, καθώς και για την αξιοπιστία και το κύρος του Ομίλου Πηλακούτα.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.