Ο Pep Guardiola πίσω από το τιμόνι ενός ηλεκτρικού Nissan LEAF!

Όπως εκδηλώνει το πάθος του για τη δουλειά του στο γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Pep Guardiola, προπονητής της Manchester City F.C., παγκόσμιος πρεσβευτής της Nissan και ιδιοκτήτης ενός LEAF,  αποκαλύπτει τον ενθουσιασμό και τις προσδοκίες του από την επανάσταση των ηλεκτρικών οχημάτων, περιγράφοντας τις μοναδικές συγκινήσεις και την αίσθηση της υπερηφάνειας που προσφέρει η κινητικότητα μηδενικών εκπομπών.

Pep Guardiola - Nissan LEAFΑπό τότε που ξεκίνησε το δικό του ταξίδι με EV πριν από τρία χρόνια, ο Pep έχει αγκαλιάσει πλήρως τον κόσμο της ηλεκτροκίνητης οδήγησης. Έχοντας βιώσει το καινοτόμο “μείγμα” βιώσιμης ισχύος και ενθουσιασμού που προσφέρει το LEAF, ο Pep ανακάλυψε πως η ηλεκτροκίνηση σκιαγραφεί  μια θετική εικόνα για φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, τώρα και στο μέλλον.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη ο Pep αποκαλύπτει τους προσωπικούς του στόχους για την επίτευξη ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος με το Nissan LEAF και πώς το πάθος του για καινοτομία, μέσα και έξω από το γήπεδο ποδοσφαίρου, επηρέασε την απόφασή του να στραφεί στην ηλεκτροκίνηση και να ακολουθήσει έναν τρόπο ζωής, βγαλμένο από το μέλλον. Ο Pep Guardiola δηλώνει ότι ο κύριος λόγος για  την επιλογή ενός EV, ήταν για να μειώσει το δικό του αποτύπωμά μου στο περιβάλλον. Παράλληλα, εκθειάζει την αίσθηση του ενθουσιασμού πίσω από το τιμόνι ενός Nissan LEAF με την άμεση επιτάχυνση του και τις προηγμένες τεχνολογίες του.

Pep Guardiola - Nissan LEAFΣε ερώτηση για το ρόλο που διαδραματίζουν τα ηλεκτρικά οχήματα στην καινοτομία και στο μέλλον της κινητικότητας, ο Guardiola απάντησε. “Το αυτοκίνητο είναι βασικό στοιχείο στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Υιοθετώντας μια πιο φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα, όπως τα ηλεκτρικά οχήματα, μπορούμε να επηρεάσουμε σημαντικά τον πλανήτη μας. Η οδήγηση με μηδενικές εκπομπές είναι μια από τις καλύτερες δράσεις,  για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον.”

Παράλληλα, ο διεθνούς φήμης προπονητής δηλώνει περήφανος που ενστερνίστηκε την ηλεκτρική κινητικότητα  με το Nissan LEAF γιατί η οδήγηση ενός EV είναι μια υπεύθυνη επιλογή. “Τα ηλεκτρικά οχήματα αντιπροσωπεύουν μια στροφή προς μια νοοτροπία με επίκεντρο τη βιωσιμότητα. Εάν όλοι κάνουμε το καθήκον μας, μπορούμε να πετύχουμε να ζούμε σε έναν καλύτερο κόσμο”, δήλωσε.

Για να καταλάβει τι παρακινεί ή εμποδίζει τους οδηγούς να στραφούν στην ηλεκτρική κινητικότητα, η Nissan διεξήγαγε πρόσφατα μια  έρευνα σε 7.000 αυτοκινητιστές  σε ολόκληρη την Ευρώπη, διαχωρίζοντας το δείγμα  των ερωτηθέντων αυτοκινητιστών EV και ICE (κινητήρα εσωτερικής καύσης).  Τα αρχικά ευρήματα που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, αποκάλυψαν ότι η ικανοποίηση των οδηγών από ένα EV  βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, με το 89%  των οδηγών EV να δηλώνουν ότι η μετάβαση σε EV ήταν η σωστή απόφαση. Μάλιστα το 74% αισθάνονται πιο άνετοι  και το 77%  το βρίσκουν πιο ξεκούραστο στην οδήγηση από ό, τι ένα όχημα ICE.

TOP 10 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.