Ντεμπούτο για την Jaguar XF με τον James Bond πίσω από το τιμόνι

Η Jaguar XF είχε την ευκαιρία της να λάμψει και να δείξει τις ικανότητες της σε εντυπωσιακές σκηνές κυνηγητού στην καινούργια κινηματογραφική ταινία του James Bond, No Time To Die. Οι σκηνές με πρωταγωνιστή την XF γυρίστηκαν στη Matera της νότιας Ιταλίας, όπου δυο Jaguar XF τρέχουν μέσα στα στενά ελικοειδή δρομάκια της πόλης μέσα από τις piazzas και τα πέτρινα σκαλιά προσπαθώντας να πιάσουν τον James Bond.

NO TIME TO DIE JAMES BBOND CHAR PILAKOUTAS JAGUAR XF CYPRUSΟ Chris Corbould, υπεύθυνος των ειδικών εφέ και των οχημάτων δράσης του No Time To Die, δήλωσε: «Η Jaguar XF ήταν μια συναρπαστική επιλογή για αυτό το κυνηγητό υψηλής έντασης. Προσπαθούμε πάντα να πιέζουμε τα όρια στις σκηνές αυτές, και αυτό επεκτείνεται και στις δυνατότητες των οχημάτων. Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός με τη συγκεκριμένη σκηνή. Υπήρχαν μόνο εκατοστά στα στενά δρομάκια και κανένα περιθώριο λάθους, με την XF να λάμπει με τις επιδόσεις και τη δυναμική της οδήγηση.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JAGUAR

NO TIME TO DIE JAMES BBOND CHAR PILAKOUTAS JAGUAR XF CYPRUSΤο σύστημα τετρακίνησης της XF με το Intelligent Driveline Dynamics προσφέρει απίστευτα επίπεδα πρόσφυσης στις δύσκολες επιφάνειες, όπως αποδεικνύουν και οι «κακοί» στο No Time To Die. Η ελαφριά αρχιτεκτονική του πλαισίου και η προηγμένη σχεδίαση της ανάρτησης του σαλούν αυτού επιτρέπουν εξαιρετικό χειρισμό και ευελιξία μαζί με εξαιρετική οδήγηση, άνεση και φινέτσα.

Η Anna Gallagher, εκ μέρους της Jaguar, δήλωσε: «Η Jaguar XF είναι ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει κάθε ταξίδι με μια ασυναγώνιστη ισορροπία πολυτέλειας, άνεσης και φινέτσας.  Είτε πρόκειται για μια γρήγορη καταδίωξη σε δρόμους και πλατείες της Νότιας Ιταλίας, όπου το αυτοκίνητο κινηματογραφήθηκε, είτε στους πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου – το XF είναι πραγματικά ένα αυτοκίνητο για κάθε περίσταση.»

NO TIME TO DIE JAMES BBOND CHAR PILAKOUTAS JAGUAR XF CYPRUSΣτην ταινία «No Time To Die» πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig, ο οποίος επιστρέφει για πέμπτη και τελευταία φορά ως James Bond 007, τον πράκτορα-δημιουργία του Ian Fleming.

Η μάρκα Jaguar αντιπροσωπεύεται στην Κυπριακή αγορά από τον Όμιλο Πηλακούτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.