Νέος κινητήρας για το Range Rover Evoque στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα

Μεγαλώνει η σειρά των κινητήρων του καθόλα πετυχημένου Range Rover Evogue στην Κυπριακή αγορά. Το αυτοκίνητο αποκτά ένα καινούριο κινητήρα και μάλιστα στη βάση της γκάμας του μοντέλου. Πρόκειται για τον κινητήρα Ρ160 1.5 λίτρων απόδοσης 160 ίππων εφοδιασμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

RANGE ROVER EVOQUEΗ εταιρεία Cyprus Premium Automobiles, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα, που εισάγει στην Κύπρο τα αυτοκίνητα της Jaguar και Land Rover προσφέρει τη βασική έκδοση 1.5 λίτρων του  Range Rover Evoque στην εκπληκτική τιμή των €37.900 μαζί με το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων της ZF.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της LAND ROVER

Το Range Rover Evoque είναι ένα μοντέλο που χάρισε και χαρίζει στην εταιρεία ένα σημαντικό αριθμό πωλήσεων και φυσικά ένα υψηλό μερίδιο αγοράς στην κατηγορία του.

Το Evoque βρίσκεται ήδη στη δεύτερη του γενιά και δεν θέλει τίποτε παραπάνω από το να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του προκατόχου του. Οι κατασκευαστές του δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Με πολλές ομοιότητες από το μεγαλύτερο και πολυτελές Velar, το νέο Evoque διατηρεί την ταυτότητα του διαθέτοντας ένα μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Quiz: Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW;

RANGE ROVER EVOQUE Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK