Μοναδικά χαρακτηριστικά ασφάλειας για το Mitsubishi L200

Το σκληροτράχηλο και βραβευμένο Mitsubishi L200 6ης γενιάς είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει αξιοπιστία, αναβαθμισμένες ικανότητες on- & off-road, σταθερότητα και δυναμισμό. Πρόσφατα πήρε τον τίτλο του Καλύτερου Pick-Up της αγοράς στα βραβεία του «Business Vans Of The Year 2020» που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία.

MITSUBISHI L200Αυτό όμως που το διαφοροποιεί ακόμα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Pick-up είναι η προηγμένη τεχνολογία σε συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Mια ευρεία σειρά συστημάτων ασφαλείας και αισθητήρων συνεργάζονται αρμονικά ώστε ο οδηγός και οι συνεπιβάτες να αισθάνονται και να παραμένουν ασφαλείς κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Συστήματα που προσφέρουν ασφάλεια σε συνθήκες εκτός δρόμου όπως το  Hill Descent Control και το Off-Road Modes είναι μόνο μερικά από τα πολλά στοιχεία ασφάλειας που διαθέτει το L200. Πολλά από τα οποία παραμένουν μοναδικά στην κατηγορία pick-up:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MITSUBISHI

Πιο συγκεκριμένα το 6ης γενιάς Mitsubishi L200 διαθέτει τη λειτουργία πολλαπλών προβολών με πανοραμική εικόνα 360⁰ (Multi Around Monitor) χρησιμοποιώντας τέσσερις κάμερες για την παρακολούθηση της περιοχής γύρω από το όχημα αποφεύγοντας της τυφλές γωνίες κατά την οδήγηση.

Το Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με Ανίχνευση Πεζών (Forward Collision Mitigation) χρησιμοποιεί κάμερα και συστήματα ραντάρ μέσω λέιζερ για την ανίχνευση ενός οχήματος ή ενός πεζού μπροστά Μαζί και το σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warning) με λειτουργία Lane Change Assist function που χρησιμοποιεί μία μονάδα ραντάρ για την ανίχνευση οχημάτων που πλησιάζουν από πίσω ή βρίσκονται σε τυφλή γωνία για τον οδηγό.

MITSUBISHI L200Παράλληλα, η αυτόματη Λειτουργία Προβολέων (Auto High Beam) προσφέρει άνεση και ασφάλεια κατά την οδήγηση τη νύχτα με τους προβολείς να γυρίζουν αυτόματα στη μικρή σκάλα όταν ανιχνευτούν αυτοκίνητα μπροστά. Το σύστημα Αποφυγής Ακούσιας Επιτάχυνσης και Περιορισμού Πρόσκρουσης σε στενούς χώρους στάθμευσης (Ultrasonic Misacceleration mitigation System) έχει σαν στόχο έχει τον περιορισμό των ζημιών σε μία σύγκρουση επιβραδύνοντας κατά την εκκίνηση ή την οπισθοπορεία με τη βοήθεια αισθητήρων ανιχνεύοντας τυχόν εμπόδια.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας της 6ης γενιάς του L200 έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχων συστήματα ασφάλειας της προηγούμενης γενιάς, όπως τα: Brake override system, Brake Assist, Λειτουργία Emergency Stop Signal, Σύστημα Lane Departure Warning, Active Stability & Traction Control, Hill Start Assist και Trailer Stability Assist (TSA)

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.