Μοναδικά χαρακτηριστικά από το Renault Arkana Hybrid E-Tech (TΙΜΕΣ)

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Renault Arkana

Το Renault Arkana είναι ένα μοντέλο με μοναδικά χαρακτηριστικά, τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά που κάθε κατασκευαστής θα ήθελε να έχει στη γκάμα του. Και αυτό, αφού προσφέρει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ο αγοραστής ενός SUV.

RENAULT ARKANA char pilakoutas renault cyprusΔηλαδή, καινοτόμο σχεδιασμό, στυλ, μεγάλους χώρους, σχέση ποιότητας/ τιμής και φυσικά οικονομία και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Οι προδιαγραφές του Arkana hybrid Coupe SUV καλύπτουν με το παραπάνω τις επιθυμίες των υποψήφιων αγοραστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της RENAULT

To υβριδικό σύστηµα κίνησης E-Tech του Arkana Hybrid αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων απόδοσης 94 ίππων, έναν ηλεκτροκινητήρα 49 ίππων και ένα HSG (High-voltage Starter Generator). Το όλο σύνολο συμπληρώνεται από μία μπαταρία χωρητικότητας 1,2 kWh που συνδυαστικά το σύστημα αποδίδει 145 ίππους. Τεχνολογία που υιοθετήθηκε από την εμπλοκή του εργοστασίου στη φόρμουλα ένα προσφέροντας άκρως ικανοποιητικές επιδόσεις και εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Μαζί στη γκάμα και η Μild Hybrid έκδοση με τον κινητήρα των 1.3 λίτρων TCe απόδοσης με 140 ίππων. Και οι δύο εκδόσεις κινητήρα διαθέτουν το CVT X-Tronic αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων. Το νέο Arkana προσφέρεται, ανάλογα με τον κινητήρα και σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού Evolution, Techno, RS Line και E-TECH. Άξια αναφοράς και η εγγύηση επτά ετών ή 100 χιλιάδων χιλιομέτρων!RENAULT ARKANA char pilakoutas renault cyprus

Σχεδιαστικά, η μεγάλη διαφορά να εντοπίζεται στο κεκλιμένο πίσω μέρος που το τοποθετεί στην κατηγορία των Coupe SUV με σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά ενώ εσωτερικά διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας με εντυπωσιακή ποιότητα υλικών και φινιρίσματος. Ξεχωρίζει η κεντρική κονσόλα αλλά και η κεντρική οθόνη αφής 7 ή 9,3 ιντσών του συστήματος infotainment ενώ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων. Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός φτάνει τα 508 λίτρα ενώ με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, ο χώρος εκτοξεύεται στα 1.333 λίτρα.

RENAULT ARKANA char pilakoutas renault cyprusΣτο καινούργιο Renault Arkana έχει απονεμηθεί η μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τους ειδικούς του ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας Euro NCAP, καθιστώντας το σαν ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον δρόμο. Διαθέτοντας τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς Advanced Systems Assistance Systems (ADAS) – το ολοκαίνουργιο Arkana ενισχύει τη δέσμευση της Renault για την κατασκευή των ασφαλέστερων οχημάτων για τους πελάτες της.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK