Κορυφαία διάκριση ασφάλειας για το νέο Nissan Qashqai Mild Hybrid

Η νέα γενιά του Nissan Qashqai, που έκανε πρόσφατα την παρουσία του στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα, κατέκτησε την ανώτατη διάκριση ασφάλειας εξασφαλίζοντας τα πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP.

Nissan Qashqai 5 star Euro NCAP - char pilakoutas - cyprus nissan cyprusΜια διάκριση που αποδεικνύει τη δέσμευση της Nissan να παρέχει απολύτως ασφαλισμένα αυτοκίνητα στους πελάτες της.

Το νέο Nissan Qashqai Mild Hybrid πέτυχε βαθμολογία 91% για την προστασία επιβατών και παιδιών που θεωρείται μεταξύ των κορυφαίων στην κατηγορία του. Μια επιτυχία που οφείλεται στην ενισχυμένη δομή του πλαισίου ενώ η προσθήκη του επαναστατικού κεντρικού αερόσακου, για την αποφυγή της σύγκρουσης κεφαλιών μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού, βοήθησε το Qashqai να συγκεντρώσει έως και 16 βαθμούς στη δοκιμή πλευρικής πρόσκρουσης. Το πετυχημένο SUV της Nissan πήρε το μέγιστο των 12 βαθμών για τον έλεγχο εγκατάστασης παιδικού καθίσματος ενώ συγκέντρωσε 23,8 βαθμούς (από το μέγιστο των 24 βαθμών) για την προστασία των παιδιών. Παράλληλα, υψηλή βαθμολογία πήρε και για την προστασία πεζών και ποδηλατών αφού έχει στη διάθεση του σωρεία βοηθημάτων ενεργητικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του Intelligent Emergency Braking, το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό και φρενάρει εάν επίκειται σύγκρουση με όχημα, πεζό ή ποδηλάτη. Σύστημα που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού του μοντέλου.

Nissan Qashqai 5 star Euro NCAP - char pilakoutas - cyprus nissan cyprusΤο Nissan Qashqai Mild Hybrid διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας που, εκτός των πιο πάνω, περιλαμβάνει την επόμενη γενιά υποστήριξης οδηγού ProPILOT, προσφέροντας μεγαλύτερη υποστήριξη σε ευρύτερο φάσμα περιστάσεων. Το σύστημα ProPILOT με Navi-link, έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την κόπωση και το άγχος κατά την οδήγηση, ενώ είναι πολύ διαισθητικό στη χρήση. Το ProPILOT με Navi-link είναι σε θέση να επιταχύνει και να φρενάρει το όχημα σε μία λωρίδα κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομο.

Το νέο Nissan Qashqai Mild Hybrid προσφέρεται από τους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα από €22,900 ενώ διατίθεται και σε 4WD έκδοση.

oles oi prosfores - όλες οι προσφορές Κυπρος - Cyprus car offers

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.