Κορυφαία αξιολόγηση ασφάλειας για τα BMW X1 και BMW Σειρά 2 Active Tourer

Τα νέα BMW X1 και της BMW Σειρά 2 Active Tourer δεν φημίζονται μόνο για την οδηγική απόλαυση και την προηγμένη τεχνολογία τους αλλά και για τα ψηλά επίπεδα ασφάλειας που προσφέρουν σε οδηγό και επιβάτες. Το τελευταίο επιβεβαιώνεται και από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP).BMW X1 char pilakoutas - bmw cyprus

Πρόσφατα, απένειμαν τόσο στο Sports Activity Vehicle (SAV) όσο και στο all-rounder μοντέλο της πολυτελούς compact κατηγορίας την υψηλότερη βαθμολογία των 5 αστέρων. Στην απαιτητική διαδικασία δοκιμών, η νέα BMW X1 και η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer ξεχώρισαν χάρη στην εξαιρετική προστασία που παρέχουν στους επιβάτες σε συγκρούσεις διαφόρων τύπων, την αποτελεσματική προστασία πεζών και δικυκλιστών και τα αποτελεσματικά συστήματα αποφυγής ατυχημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

BMW X1 char pilakoutas - bmw cyprusΟ εκτενής στάνταρ εξοπλισμός που περιλαμβάνει συστήματα υποστήριξης οδηγού σχετικών με την ασφάλεια συνέβαλε αποφασιστικά στην 5άστερη αξιολόγηση. Πάνω από όλα, η τελευταία γενιά του συστήματος προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης με λειτουργία πέδησης προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην ασφάλεια που αφορά την αστική κυκλοφορία. Όλα τα συστήματα υποστήριξης οδηγού που χρησιμοποιούνται στη νέα BMW X1 και στη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι από τα καλύτερα της αγοράς και εντυπωσίασαν τους ειδικούς ασφάλειας του Euro NCAP με το εύρος λειτουργιών τους και το αξιόπιστο επίπεδο απόκρισης.

Η νέα BMW X1 και η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer έπεισαν τους ειδικούς με τα καινοτόμα συστήματά τους στον τομέα της παθητικής ασφάλειας. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν έναν κεντρικό αερόσακο ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, στάνταρ. Το σύστημα αυτό, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε μοντέλα της BMW στην compact κατηγορία, αποδείχθηκε άκρως αποδοτικό στη δοκιμή. Αποτελεί δε, το πιο πρόσφατο στοιχείο της φιλοσοφίας ολοκληρωμένης ασφάλειας της BMW, που εξελίσσεται διαρκώς και που, πλέον των πολύ ανθεκτικών δομών υποστήριξης και των σχεδιασμένων με ακρίβεια ζωνών ελεγχόμενης παραμόρφωσης, περιλαμβάνει έναν ειδικό για το μοντέλο και άριστα συντονισμένο, συνδυασμό συστημάτων συγκράτησης.BMW 2 Series Active Tourer - char pilakoutas - bmw cyprus

Με το επίπεδο ασφάλειας να αυξάνεται συνεχώς, οι αξιολογήσεις του Ινστιτούτου Δοκιμών Euro NCAP αποτελούν σημείο αναφοράς για την ασφάλεια ατυχημάτων και είναι αναγνωρισμένες πανευρωπαϊκά. Την ανώτατη βαθμολογία των 5 αστέρων αποσπούν μόνο τα νέα οχήματα που προσφέρουν εξαιρετική προστασία σε συγκρούσεις και είναι επίσης καλά εξοπλισμένα, διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη και πρακτική τεχνολογία για την αποφυγή ατυχημάτων.

Το νέο BMW X1 και BMW Σειρά 2 Active Tourer βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.