Η Renault Sport cars μετονομάζεται σε Alpine Cars

Από την 1η Μαΐου 2021 η Renault Sport Cars μετονομάζεται σε Alpine Cars. Η αλλαγή ονόματος αυτής της οντότητας που είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη των σπορ μοντέλων του Ομίλου της Renault, αποτελεί πλέον μέρος της δημιουργίας της επιχειρηματικής μονάδας της Alpine.

RENAULT SPORT CARS BECOMES ALPINE CARS«Ως μέρος της αναδιοργάνωσης του ομίλου Renault σε διάφορες μάρκες, είναι σημαντικό οι διάφορες οντότητες που απαρτίζουν την Επιχειρηματική Μονάδα να φέρουν το όνομα Alpine και να ενσωματώνουν τις αξίες και τις φιλοδοξίες εκείνης της ονομασίας. Η Alpine στοχεύει να μετατραπεί σε μια κορυφαία σπορ μάρκα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της τεχνολογίας. Η Alpine Cars με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στα σπορ οχήματα είναι το πιο δυνατό μας χαρτί για την επίτευξη των στόχων μας» δήλωσε ο  Laurent Rossi, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpine.

Η αλλαγή ονόματος συμβολίζει τη νέα δυναμική με την οποία δουλεύει το εργοστάσιο στο Les Ulis, αναπτύσσοντας  τη μελλοντική ηλεκτρική γκάμα μοντέλων της Alpine και τεχνικών συζητήσεων με τις ομάδες της Alpine Racing.

Η τεχνογνωσία και το πάθος των ομάδων πίσω από τα εμβληματικά μοντέλα όπως το R5 Turbo, το Clio V6, το Mégane R.S. Trophy και το νέο Alpine A110 είναι σημαντικά πλεονεκτήματα. Μαζί με την ανάπτυξη της νέας σειράς των μοντέλων Alpine, οι ομάδες θα συνεχίσουν να παρέχουν υποστήριξη στους πελάτες της R.S.

«Με την αλλαγή του ονόματος σε Alpine Cars, οι ομάδες ξεκινούν μια νέα δυναμική, πλούσια σε έργα που εκτελούνται με την υποστήριξη των ομάδων Alpine Racing και όλων των επιχειρήσεων του Ομίλου Renault. Αυτή είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική περίοδος για τους μηχανικούς μας», δήλωσε ο Robert Bonetto, Διευθυντής Επιδόσεων και Μηχανικών, Alpine.Top 10- Τα 6 καλύτερα custom αυτοκίνητα των Celebrity!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.