Η Nissan γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίες με το Juke

Το 2010, η Nissan τάραξε τα νερά της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το πρώτο συμπαγές crossover.

Nissan JukeΑυτό δεν ήταν άλλο από το Juke μιας και δεν υπήρχε τίποτα παρόμοιο αγορά με τον τολμηρό του σχεδιασμό που κατάφερε να συνδυάζει μια αίσθηση ελευθερίας και σπορ οδήγησης σε compact διαστάσεις. Ήταν το μοντέλο που δημιούργησε μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές επιλογές για τους οδηγούς εκείνη την εποχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι πωλήσεις ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες της ίδιας της Nissan. Παρά την άφιξη πολλών ανταγωνιστών μετά από αυτό, το Juke παρέμεινε το σημείο αναφοράς σε αυτή την κατηγορία της αγοράς. Συγκεκριμένα, πάνω από 1.5 εκατομμύρια πελάτες έχουν καθίσει πίσω από το τιμόνι ενός Nissan Juke σε αυτά τα δέκα χρόνια.

Nissan JukeΗ δεύτερη γενιά του Juke έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, οι άφθονοι χώροι στο εσωτερικό είναι μόνο μερικά από κυριότερα του, κορυφαία για την κατηγορία χαρακτηριστικά ενώ η προηγμένη τεχνολογία, η συνδεσιμότητα και η πρακτικότητα που προσφέρει είναι στοιχεία που ανεβάζουν πολύ τον πήχη απέναντι στον ανταγωνισμό. Επίσης, η τελευταία γενιά του Juke διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά που ορίζουν τον προκάτοχό του, αλλά αναβαθμίζει τη συνταγή επιτυχίας, προσφέροντας μια premium, συνδεδεμένη εμπειρία οδήγησης. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το νέο Nissan Juke δεύτερης γενιάς απέσπασε την ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστεριών από τον Ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Euro NCAP, με επαίνους για την προστασία που παρέχει αλλά και για τις τεχνολογίες ασφάλειας που διαθέτει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γρηγορότερα μπροστινοκίνητα στην «Πράσινη Κόλαση»

To Nissan Juke δεύτερης γενιάς βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Nissan καλέστε στη New Nissan Cyprus, στο Παγκύπριο αριθμό 77777220.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.