Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer προσφέρει κορυφαία λειτουργικότητα και άνεση

Η πρώτη γενιά του BMW Σειρά 2 Active Tourer ήταν το μοντέλο που ανέβασε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργικότητα, την ευρυχωρία και την άνεση στην premium μικρή κατηγορία της αγοράς. Η δεύτερη γενιά καθιερώνει και ενισχύει το πιο πάνω στοιχεία, και σε συνδυασμό με τη δυναμική συμπεριφορά και το στυλ της BMW, προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά στην κατηγορία του.

BMW Σειρά 2 Active Tourer - bmw cyprus - char pilakoutas - autokinito.com.cyΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

Η δεύτερη γενιά του μοντέλου αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της BMW στην premium compact κατηγορία. Εμπρός ξεχωρίζει η μεγαλύτερη μάσκα και οι μεγάλοι αεραγωγοί με έντονα στιλιστικά στοιχεία. Παράλληλα, οι έντονα κεκλιμένες κολόνες  A συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου, το εκτεταμένο σχήμα των πλαϊνών παραθύρων συμβάλλουν στην αεροδυναμική σιλουέτα του νέου μοντέλου ενώ τα φωτιστικά σώματα LED, που αγκαλιάζουν τις γωνίες του αμαξώματος, προσδίδουν μια ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση.

Το εκ βάθρων ανανεωμένο εσωτερικό συνδυάζει την πολυχρηστικότητα και την άνεση με σωρεία τεχνολογικών στοιχείων άνεσης και ασφάλειας. Επιπλέον, η νέα Σειρά 2 Active Tourer ανοίγει νέους ορίζοντες στους τομείς συστημάτων κίνησης, υποστήριξης οδηγού, ελέγχου/λειτουργίας και καινοτομιών συνδεσιμότητας. Η εργονομία και λειτουργικότητα, ο προηγμένος χαρακτήρας και η γκάμα του βασικού εξοπλισμού καθιστούν τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση και την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Το νέο BMW iDrive κάνει ντεμπούτο στην πολυτελή compact κατηγορία.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών ΟχημάτωνΗ νέα γενιά του συστήματος ελέγχου/λειτουργίας iDrive, για πρώτη φορά σε ένα compact μοντέλο της BMW, βασίζεται στο BMW Operating System 8. Συνδέεται με την κυρτή οθόνη BMW Curved Display, που βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό, και τον ευφυή ψηφιακό βοηθό BMW Intelligent Personal Assistant με ακόμα περισσότερες ικανότητες. Το πλήρως ψηφιακό σύστημα BMW Curved Display αποτελείται από μία οθόνη πληροφοριών 10,25” και μία οθόνη ελέγχου 10,7”.

BMW Σειρά 2 Active Tourer - bmw cyprus - char pilakoutas - autokinito.com.cy

Το μοντέλο παρουσιάζεται στην αγορά σε τρεις εκδόσεις βενζινοκινητήρα και ένα πετρελαιοκινητήρα στη γκάμα του. Οι εκδόσεις 218i και 220i εφοδιάζονται με τον κινητήρα στα 1.5 λίτρα απόδοσης 136 και 170 ίππων ενώ η έκδοση 223i διαθέτει τον δίλιτρο βενζινοκινητήρα της BMW με απόδοση 218 ίππων. Δίλιτρος είναι και ο πετρελαιοκινητήρας της γκάμας (218d)με απόδοση 150 ίππων και 360 Nm ροπής.

BMW Σειρά 2 Active Tourer - bmw cyprus - char pilakoutas - autokinito.com.cy

Με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς, η νέα γενιά του μοντέλου διαθέτει στο βασικό της εξοπλισμό την τελευταία γενιά του επτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη Steptronic. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, σύντομα, προστίθενται στην γκάμα και δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις (225e και 230e) απόδοσης 245 και 326 ίππων αντίστοιχα.

oles oi prosfores - όλες οι προσφορές Κυπρος - Cyprus car offers

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK