Η Jaguar θα προσφέρει πλέον πέντε χρόνια εγγύηση στα μοντέλα της

Η Jaguar λανσάρει μια νέα πενταετή εγγύηση σε ολόκληρη τη γκάμα οχημάτων της, συμπεριλαμβανομένης της αμιγώς ηλεκτρικής Jaguar I-PACE αλλά και όλων των plug-in υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων.

Jaguar I Pace char pilakoutas jaguar cyprusΑυτή η απόφαση σημαίνει ότι η Jaguar είναι η πρώτη εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων που επεκτείνει την περίοδο εγγύησης πέρα ​​από τα βιομηχανικά πρότυπα των τριών χρόνων. Για πέντε χρόνια, ή 150.000 km, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο, η Jaguar θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει κατασκευαστικά προβλήματα σύμφωνα με τους κανονισμούς εγγύησης, εντελώς δωρεάν. Αυτό, σε συνδυασμό με το InControl Remote, το οποίο βελτιστοποιεί την υποβοήθηση βλάβης και περιλαμβάνει αυτόματες κλήσεις έκτακτης ανάγκης και τη δυνατότητα εξ αποστάσεως αλληλεπίδρασης με το όχημά σας, είναι κάτι που διευκολύνει τη ζωή του ιδιοκτήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JAGUAR

Ο Dmitry Kolchanov, Διευθυντής Ευρώπης της Jaguar Land Rover, λέει: «Με την εισαγωγή μιας νέας 5ετούς εγγύησης για την Jaguar σε όλη την Ευρώπη, αποδεικνύουμε περαιτέρω τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας και την εστίασή μας στην άριστη εξυπηρέτησης πελατών. Το μελλοντικό μας όραμα για τη μοντέρνα πολυτέλεια είναι εξ ολοκλήρου πελατοκεντρικό, προσφέροντας ηρεμία σε όποιον σκέφτεται να αγοράσει Jaguar.» Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε εδώ.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.