Η F-TYPE γιορτάζει 75 χρόνια σπορ μοντέλων για την Jaguar με μια ειδική έκδοση

Η Jaguar F-TYPE είναι το απόλυτο σπορ μοντέλο της Jaguar και προέρχεται από μια οικογένεια που ξεκίνησε την πορεία της πριν 75 χρόνια και περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εμβληματικά μοντέλα που κατασκευάστηκαν ποτέ.

JAGUAR F-TYPE SPECIAL EDITIONS JAGUAR CYPRUS CHAR PILAKOUTAS Για την τελευταία του έκδοση, που θα παρουσιαστεί στην αγορά στις αρχές της επόμενης χρονιάς, η γκάμα έχει απλοποιηθεί και πιο εστιασμένη στον οδηγό, διευκολύνοντας τους πελάτες να επιλέξουν το τέλειο F-TYPE γι΄ αυτούς. Η Jaguar F-TYPE είναι ο ορισμός του σπορ αυτοκινήτου της Jaguar.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JAGUAR

Οι ισχυρές αναλογίες του είναι άμεσα αναγνωρίσιμες και η εστιασμένη δυναμική παρουσία παραπέμπει στις στην πλούσια κληρονομιά σπορ αυτοκινήτων της Jaguar, η οποία ξεκίνησε με το XK120 το 1948. Τότε ήταν το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο.

JAGUAR F-TYPE SPECIAL EDITIONS JAGUAR CYPRUS CHAR PILAKOUTAS Η μάρκα, για να σηματοδοτήσουν το τελευταίο μοντέλο της F-TYPE στην αγορά αλλά και τα 75 χρόνια σπορ αυτοκινήτων Jaguar, παρουσιάζει τις νέες ειδικές εκδόσεις F-TYPE 75 και F-TYPE R 75. Εκδόσεις που διακρίνονται από μοναδικά στοιχεία εσωτερικής και εξωτερικής σχεδίασης, προσεκτικά επιλεγμένες προδιαγραφές και. Φυσικά, τον ​​υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5,0 λίτρων της Jaguar που είναι συνώνυμος της F-TYPE. Αυτά τα αποκλειστικά μοντέλα αποτελούν μια κατάλληλη γιορτή της απόδοσης του κινητήρα εσωτερικής καύσης πριν η Jaguar γίνει μια αμιγώς ηλεκτρική μοντέρνα μάρκα πολυτελείας από το 2025. Οι ειδικές εκδόσεις θα διαθέτουν ειδικά χαρακτηριστικά όπως τις στάνταρ ζάντες 20 ιντσών,  το σήμα της μάσκας που αλλάζει από κόκκινο σε μαύρο και τα χρώματα έμφασης του σήματος R και R-Dynamic τώρα μαύρο και γκρι αντί για κόκκινο και πράσινο.

JAGUAR F-TYPE SPECIAL EDITIONS JAGUAR CYPRUS CHAR PILAKOUTASΗ γκάμα κινητήρων της F-TYPE θα περιλαμβάνει επιλογές τεσσάρων και οκτώ κυλίνδρων με αποδόσεις από 300 ίππους έως 575 ίππους – ένα εύρος επιλογών ασυναγώνιστο στην κατηγορία του. Όλα συνδυάζονται με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο Quickshift με πλήρη χειροκίνητο έλεγχο χρησιμοποιώντας είτε τον επιλογέα ταχυτήτων SportShift είτε τους paddles πίσω από το τιμόνι. Η βασική επιλογή, αποκλειστικά με κίνηση στους πίσω τροχούς, είναι ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Ingenium 2,0 λίτρων 300 ίππων.

JAGUAR F-TYPE SPECIAL EDITIONS JAGUAR CYPRUS CHAR PILAKOUTASΟι πρώτες παραδόσεις σε πελατών ξεκινούν από τον Ιανουάριο του 2023 – τη χρονιά που σηματοδοτεί τα 75 χρόνια σπορ αυτοκινήτων Jaguar – μια κομβική στιγμή στην ιστορία της μάρκας καθώς κινείται περήφανα προς ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον από το 2025.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.