Η επαναστατική τεχνολογία Hybrid E-Tech στο Renault Clio

To Renault Clio μετρά πέραν των τριάντα χρόνων στην αγορά και βρίσκεται ήδη στην πέμπτη του γενιά. Ένα μοντέλο που ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο όχι μόνο για τη Renault αλλά και για την κατηγορία γενικότερα.

Renault CLIO E-TECHΠέραν του εντυπωσιακού σχεδιασμού και κορυφαία τεχνολογία, η καινοτόμα πλήρως υβριδική E-TECH τεχνολογία, φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινότητα, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες μετακίνησης ακόμα περισσότερων οδηγών, χάρη στην ασυναγώνιστη ευελιξία και προσαρμοστικότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της RENAULT

Η υβριδική τεχνολογία της Renault επιτρέπει έως και 80% ηλεκτρική οδήγηση στην πόλη και έως και 40% χαμηλότερη κατανάλωση σε έναν κινητήρα E-TECH Hybrid, επιτρέποντας έως και 65 χλμ. ηλεκτρικής οδήγησης στην πόλη (WLTP City), με τελική ταχύτητα τα 135 km/h.

Renault CLIO E-TECHΤο νέο Clio E-Tech εφοδιάζεται με ένα κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτρικούς κινητήρες (230V) προσφέροντας μια συνδυασμένη ισχύ της τάξης των 140 ίππων και μόλις 100 g/km όσον αφορά τις εκπομπές CO2. Και οι δύο ηλεκτροκινητήρες μπορούν να ανακτήσουν ενέργεια κατά την επιβράδυνση του αυτοκινήτου. Μια μπαταρία ιόντων λιθίου των 1,2 kWh, βάρους 38 κιλών, βρίσκεται κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών ενώ το Renault Clio E-Tech διαθέτει προεπιλεγμένα προγράμματα οδήγησης: Eco, για προτεραιότητα στην ηλεκτροκίνηση μέχρι τα 70 χλμ, Hybrid, που συνδυάζει βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρες για τη μέγιστη οικονομία και τέλος το Sport που αναφέρεται καθαρά στις επιδόσεις.

Renault CLIO E-TECHΓια περισσότερα από 10 χρόνια, η Renault έθεσε την ηλεκτρική κινητικότητα στο επίκεντρο του οράματος της για βιώσιμη κινητικότητα για όλους. Στόχος της είναι να καταστεί η ηλεκτρική εμπειρία και η οδηγική απόλαυση προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Μια τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από τα ηλεκτρικά οχήματα και τη Formula 1 ενώ έχει αποτελέσει αντικείμενο περισσότερων από 150 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Έτσι, τα οχήματα E-TECH προσφέρουν συστηματική ηλεκτρική εκκίνηση, οδηγική απόλαυση ανά πάσα στιγμή και ενεργειακή απόδοση στο υψηλότερο επίπεδο.

TOP 10 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ο Όμιλος Πηλακούτα, αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Renault στην Κύπρο, προσφέρει την υβριδική έκδοση του Renault Clio σε τιμή από €21,900, αυτόματο.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.