H Nissan παρουσιάζει τη νέα εξηλεκτρισμένη της γκάμα με νέα μοντέλα και τεχνολογίες

Η Nissan έχει χαράξει σταθερά την πορεία της προς ένα βιώσιμο μέλλον και ενίσχυσε τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά με την παρουσίαση της νέας ηλεκτρισμένης γκάμας της. Έξι συνολικά μοντέλα υιοθετούν την απαράμιλλη τεχνογνωσία της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση διαθέτοντας την πιο συναρπαστική και ολοκληρωμένη γκάμα της μάρκας μέχρι σήμερα.

Nissan Range NISSAN cyprus char pilakoutasΜετά την απόφαση να μην επενδύσει στο Euro 7 για επιβατικά αυτοκίνητα, η Nissan δεν θα παρουσιάσει κανένα νέο επιβατικό αυτοκίνητο αμιγώς με κινητήρα εσωτερικής καύσης στην Ευρώπη από το 2023. Η εταιρεία έχει λάβει τολμηρά μέτρα για να εξασφαλίσει ότι θα προσφέρει μια νέα εποχή κινητικότητας, αναμένοντας ότι το 75% των συνολικών πωλήσεων της στην Ευρώπη να ηλεκτροδοτηθεί έως το 2026. Φιλοδοξία της είναι να φτάσει το 100% μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Αυτή η ανακοίνωση διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράδοση του Ambition 2030, του μακροπρόθεσμου οράματος της εταιρείας για την ενδυνάμωση της κινητικότητας και όχι μόνο.

Nissan Leaf 2022 - nissan cyprus char pilakoutas - electric cars cyprusΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Το κορυφαίο κατασκευαστικό οικοσύστημα της Nissan, το EV36Zero, που εδρεύει στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου – συνδυάζει την παραγωγή οχημάτων και μπαταριών, που τροφοδοτούνται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Συνδυάζοντας το EV36Zero με τη νέα γκάμα ηλεκτροκίνητων προϊόντων της, η Nissan έχει πραγματικά γυρίσει σελίδα στην Ευρώπη με μια σαφή πορεία προς την ηλεκτροκίνηση και την ουδετερότητα των εκπομπών άνθρακα.

Nissan Ariya NISSAN cyprus char pilakoutasΚαθώς η ηλεκτρική επανάσταση συνεχίζει να κερδίζει έδαφος, η Nissan υποστηρίζει τους οδηγούς που ξεκινούν το ταξίδι τους προς την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών ρύπων με μια συναρπαστική γκάμα ηλεκτρικών crossover. Το χαρτοφυλάκιο κινητήρων που διατίθεται στα οχήματα της Nissan αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία των οδηγικών συνηθειών των πελατών της. Το νέο Juke Hybrid διατηρεί την προσωπικότητα του συμβατικού Juke και προσφέρει στους πελάτες, που δείχνουν ενδιαφέρων προς τα EV, μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Με την σειρά του το ολοκαίνουργιο Qashqai e-POWER αναβαθμίζει την εμπειρία οδήγησης crossover με τη μοναδική τεχνολογία e-POWER κινητήρων της Nissan. Το ολοκαίνουργιο X-Trail e-POWER ακολουθεί την ίδια τολμηρή προσέγγιση στην κατηγορία των Crossover της Nissan.NISSAN QASHQAI e-POWER - CHAR PILAKOUTAS

Μαζί φυσικά και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Nissan όπως: το Leaf – με περισσότερες από 577.000 πωλήσεις -, το εντελώς νέο Nissan Ariya, αλλά και η επόμενη γενιά των πλήρως ηλεκτρικών συμπαγών LCV της Nissan.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK