Ετοιμοπαράδοτα Renault Kadjar από τον Όμιλο Πηλακούτα (ΤΙΜΕΣ)

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Renault Kadjar

Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει τη διάθεση ετοιμοπαράδοτων Renault Kadjar από τους εκθεσιακούς του χώρους. Το Renault Kadjar είναι ουσιαστικά το μοντέλο που τοποθέτησε τη γαλλική εταιρεία στην ιδιαίτερα σημαντική κατηγορία των SUV.

Renault KADJAR CHAR PILAKOUTAS RENAULT CYPRUSΠρόσφατα πέρασε στο στάδιο της ανανέωσης αποκτώντας μια πιο σύγχρονη εμφάνιση, νέους κινητήρες και ψηλό επίπεδο βασικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Το μοντέλο έκανε την εμφάνιση του στην αγορά το 2015 ενώ το 2018 πέρασε από μια διαδικασία ανανέωσης με τη Renault να το εξοπλίζει με ότι πιο σύγχρονο διαθέτει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία τους τομείς της ασφάλειας, της άνεσης και της συνδεσιμότητας. Το ανανεωμένο Kadjar βασίζεται στην CMF-C πλατφόρμα του Ομίλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της RENAULT

Renault KADJAR CHAR PILAKOUTAS RENAULT CYPRUSΤο μοντέλο προσφέρεται στην Κυπριακή αγορά με ένα κινητήρα βενζίνης του Ομίλου της Renault στα 1.3 λίτρα, τούρμπο. Αποδίδει 140 ίππους και 240 Nm ροπής ενώ τα εκατό χιλιόμετρα από στάση φθάνουν σε 10,4 δευτερόλεπτα. Το μοντέλο προσφέρεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων ενώ ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει στη διάθεση του τα επτά χρόνια ή 100 χιλιάδες χιλιόμετρα εργοστασιακής εγγύησης της Renault.Renault KADJAR CHAR PILAKOUTAS RENAULT CYPRUS

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος προσφέρει στο γαλλικό μοντέλο μεγάλες δυνατότητες κατά την κίνηση εκτός δρόμου ενώ στο εσωτερικό του Kadjar εντυπωσιάζουν, τόσο η ποιότητα των υλικών όσο και η άνεση. Προσφέρεται με το επίπεδο εξοπλισμού Techno και περιλαμβάνει όλα όσα εκεί θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος οδηγός. Ξεχωρίζει η νέα οθόνη αφής και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων R-LINK 2 ενώ προσφέρεται εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης με τους χάρτες της Κύπρου!

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK