Ένα Nissan Juke Hybrid για τη νικήτρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα»

Το μεγάλο δώρο της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», το νέο Nissan Juke Hybrid, μία προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα, παραδόθηκε την Τρίτη 23 Μαΐου, από την Κλέλια Πηλακούτα, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα, στη Μαρία Σύλια Τσίγκα. 

char pilakoutas nissan juke hybrid με αγάπη χριστιάναΤο νέο υβριδικό SUV της Nissan, επαναφέρει τη διασκέδαση στην οδήγηση με τολμηρό σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία που χειρίζεστε με τα δάκτυλά σας, οικονομία καυσίμου με έως και 80% ηλεκτροκίνηση στην πόλη, καθίσματα που σας αγκαλιάζουν και premium λεπτομέρειες που κάθε επιβάτης θα βρει συναρπαστικές. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Το Nissan Juke Hybrid είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας ProPILOT που κρατούν εσάς και τους επιβάτες ασφαλείς.char pilakoutas nissan juke hybrid με αγάπη χριστιάνα

Σας προσφέρει επίσης: Πλήρως προσαρμόσιμη εμπειρία ακρόασης 360° μέσω των στρατηγικά τοποθετημένων ηχείων για μία απόλυτη εμπειρία ακρόασης. Διάφορες υπηρεσίες που βελτιώνουν τη συνδεσιμότητα με το αυτοκίνητό σας, την πλοήγησή και την οδήγησή σας, καθώς και παρέχουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στις καθημερινές σας μετακινήσεις, μέσω της εφαρμογής NissanConnect Services. Ευρύχωρο και ευέλικτο χώρο αποσκευών, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μεγαλύτερο φορτίο, όπως ποδήλατα ή αποσκευές.

TOP 10: MICHELIN CTC TYRES Πέντε λόγοι γιατί πρέπει να επιλέξεις ένα Premium ελαστικό

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK