Ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ανακοινώνει η Nissan

Η Nissan ανακοίνωσε ότι προτίθεται να παρουσιάσει στην αγορά ένα ολοκαίνουργιο συμπαγές αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που προορίζεται για την Ευρώπη. Το νέο αυτοκίνητο θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην μετάβαση στην ηλεκτρική εποχή μέσα στο πλαίσιο του οράματος «Ambition 2030» της Nissan.

Nissan announces all-new electric compact car coming to Europe - nissan cyprus char pilakoutasΚάτι που θα επιτευχθεί με καινούρια αυτοκίνητα και τεχνολογίες να παρουσιάζονται στο άμεσο μέλλον, όπως είδαμε με το νέο Nissan Ariya, ένα νέο crossover EV και τη μοναδική τεχνολογία e-POWER της Nissan που περνά στην Ευρώπη μέσω των Qashqai και X-Trail.

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό συμπαγές αυτοκίνητο θα βελτιώσει περαιτέρω αυτή τη μελλοντική γκάμα, αφού ανακοινώθηκε ως μέρος του νέου οδικού χάρτη της Συμμαχίας 2030, σχεδιασμένο από τη Nissan και με σκοπό να κατασκευαστεί στο κέντρο της Renault ElectriCity στη Γαλλία,  πάνω στην πλατφόρμα Alliance CMF B-EV. Αυτή η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να διατηρήσουν μοναδικό στυλ για τα αντίστοιχα προϊόντα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

«Αυτό το ολοκαίνουργιο μοντέλο που θα σχεδιαστεί στη νέα κοινή μας πλατφόρμα, μεγιστοποιεί τη χρήση των περιουσιακών στοιχείων της Συμμαχίας μας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της προσέγγισης της «έξυπνης διαφοροποίησης» της Συμμαχίας και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει περαιτέρω ενθουσιασμό στους πελάτες μας στην Ευρώπη», δήλωσε ο Chief Operating Officer της Nissan Ashwani Gupta.

Το μελλοντικό συμπαγές EV ανακοινώθηκε ως μέρος της Συμμαχίας 2030, ενός κοινού οδικού χάρτη που ανακοινώθηκε από τη Renault, τη Nissan και τη Mitsubishi Motors που εστιάζει στα ηλεκτρικά μοντέλα και τις δραστηριότητες συνδεδεμένης μετακίνησης. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο που θα κατασκευαστεί προστίθεται στη γκάμα οχημάτων της Nissan που κατασκευάζει η Renault στη Γαλλία. Μια γκάμα που περιλαμβάνει και τη σειρά LCV της Nissan, ιδίως το νέο Nissan Townstar, το οποίο διαδέχεται το πρωτοποριακό e-NV200 σαν το μικρό ηλεκτρικό βαν της μάρκας.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.