Δύο κορυφαία SUV στη γκάμα της Nissan

Εδώ και 15 σχεδόν χρόνια η Nissan διαθέτει στους εκθεσιακούς της χώρους δύο μοντέλα που κάθε αυτοκινητοκατασκευαστής θα ήθελε να έχει στη γκάμα του. O λόγος για τα Nissan Qashqai και Juke. Δύο μοντέλα που, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους στην αγορά, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων της κατηγορίας τους.

All-New Nissan Qashqai cyprus times char pilakoutasΠρώτα κυκλοφόρησε στην αγορά το Nissan Qashqai. Όταν το 2007, κυκλοφόρησε η πρώτη του γενιά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γράψει ιστορία, όχι μόνο ως ένα πρωτοπόρο μοντέλο για την Nissan, αλλά και ως το πιο πετυχημένο SUV μοντέλο, διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία στην αγορά. Σήμερα, στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα βρίσκεται η τρίτη γενιά του μοντέλου που ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό, τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους και το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Σημείο αναφοράς η Mild Hybrid τεχνολογία που εφοδιάζει τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, αλλά και το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF. Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, το Qashqai καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή. Μαζί και τα επτά χρόνια εγγύηση που προσφέρει ο Όμιλος Πηλακούτα.

Το 2010, η Nissan τάραξε τα νερά της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το πρώτο συμπαγές crossover. Αυτό δεν ήταν άλλο από το Nissan Juke. Ένα SUV μοντέλο που κατάφερνε να συνδυάζει μια αίσθηση ελευθερίας και σπορ οδήγησης σε compact διαστάσεις. Παρά την άφιξη πολλών ανταγωνιστών μετά από αυτό, το Juke παρέμεινε το σημείο αναφοράς σε αυτή την κατηγορία της αγοράς. Συγκεκριμένα, πάνω από 1.5 εκατομμύρια πελάτες έχουν καθίσει πίσω από το τιμόνι ενός Nissan Juke σε αυτά τα δέκα χρόνια.

Nissan JukeΣτη δεύτερη του γενιά συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, οι άφθονοι χώροι στο εσωτερικό είναι μόνο μερικά από κυριότερα του, κορυφαία για την κατηγορία χαρακτηριστικά ενώ η προηγμένη τεχνολογία, η συνδεσιμότητα και η πρακτικότητα που προσφέρει είναι στοιχεία που ανεβάζουν πολύ τον πήχη απέναντι στον ανταγωνισμό. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το νέο Nissan Juke δεύτερης γενιάς απέσπασε την ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστεριών από τον Ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Euro NCAP, με επαίνους για την προστασία που παρέχει αλλά και για τις τεχνολογίες ασφάλειας που διαθέτει.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.