Διάκριση για την επαναστατική τεχνολογία Renault Hybrid E-Tech

Κάθε χρόνο, η κριτική επιτροπή L’argus τιμά ένα αθλητικό επίτευγμα, μια τεχνολογία, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο ή μια διαφήμιση. Στα φετινά βραβεία, η υβριδική τεχνολογία της Renault αλλά και η υβριδική τεχνολογία plug-in χρίστηκαν ομόφωνα ως οι νικητές του μεγάλου αυτού βραβείου.

RENAULT ARKANA E-TECH (LJL Europe HEV), RENAULT CAPTUR E-TECH (HJB HEV), RENAULT CAPTUR E-TECH PLUG-IN (HJB PHEV), RENAULT CLIO E-TECH (BJA HEV), RENAULT MEGANE IV BERLINE E-TECH PLUG-IN (BFB PHEV), RENAULT MEGANE IV ESTATE E-TECH PLUG-IN R.S. LINE (KFB PHEV RS LINE)Η υβριδική τεχνολογία E-TECH αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Renault, και συνδυάζει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν βενζινοκινητήρα και ένα έξυπνο κιβώτιο εμπνευσμένο από τη ομάδα της γαλλικής εταιρείας στην Formula 1, χωρίς συμπλέκτη ή σύγχρονα. Αυτό το μοναδικό σύστημα είναι επίσης ο καρπός της τεχνογνωσίας της μάρκας στην ηλεκτρική κινητικότητα για περισσότερα από 10 χρόνια.

Top 10: Δείτε τα γρηγορότερα πισωκίνητα στην «Πράσινης Κόλασης»

Η υβριδική τεχνολογία της Renault επιτρέπει έως και 80% ηλεκτρική οδήγηση στην πόλη και έως και 40% χαμηλότερη κατανάλωση σε έναν κινητήρα E-TECH Hybrid, επιτρέποντας έως και 65 χλμ. ηλεκτρικής οδήγησης στην πόλη (WLTP City), με τελική ταχύτητα τα 135 km/h.

Οι υβριδικοί κινητήρες E-TECH τροφοδοτούν ήδη το Clio, και το Captur σε επαναφορτιζόμενα υβριδικά. Το Captur είναι επομένως το πιο προσιτό υβριδικό plug-in στην κατηγορία B-SUV, με τρεις νέες εκδόσεις να εντάσσονται στη σειρά της Renault το 2021, με το Arkana και το Captur ως υβριδικό και το Mégane ως plug-in hybrid.

QUIZ: Πόσο καλά ξερεις απο F1

Το βραβείο, ένα τρόπαιο φτιαγμένο από εκκεντροφόρο άξονα, παραδόθηκε στον Gilles Le Borgne, τον εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Groupe Renault’s Engineering, για λογαριασμό όλων των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτό το καινοτόμο έργο.

Ο Όμιλος Πηλακούτα, είναι ο αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Renault στην Κύπρο.

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.