Διάκριση «Best Electric Hatch» για το Renault Megane E-Tech από το Top Gear

Το ολοκαίνουργιο Renault Mégane E-Tech Electric ανακηρύχθηκε ως το «Best Electric Hatch» στα Βραβεία Top Gear Electric 2022. Το επαναστατικό μοντέλο της Renault εντυπωσίασε τους κριτές του Top Gear με τη συναρπαστική κίνηση, την κομψή εμφάνιση και την ποιοτική του αίσθηση.

Renault Megane E-Tech Electric char pilakoutas renault cyprusΤα Top Gear Electric Awards καθιερώθηκαν το 2020 για να γιορτάσουν τα καλύτερα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της αγοράς. Το βραβείο για το «Best Electric Hatch» έρχεται σε συνέχεια με ένα άλλο βραβείο που κέρδισε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο Renault Mégane E-Tech Electric. Πρόκειται για το «Family Hatch of the Year» στα ετήσια βραβεία Top Gear.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της RENAULT

Renault Megane E-Tech Electric char pilakoutas renault cyprusΩς το πρώτο μιας νέας γενιάς ηλεκτρικών οχημάτων που επωφελείται από την προηγμένη πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων CMF-EV, το ολοκαίνουργιο Mégane E-Tech Electric προσφέρει αυξημένη απόδοση και αυτονομία. Το νέο μοντέλο διατίθεται με μπαταρία 60 kWh για έως και 468 χιλιόμετρα αυτονομίας (WLTP). Διατίθενται πολλαπλές επιλογές φόρτισης έως και 130 kW για ταχύτερη επαναφορά, παρέχοντας αυτονομία έως και 300 χιλιόμετρα σε μόλις 30 λεπτά.

Renault Megane E-Tech Electric char pilakoutas renault cyprusΤο νέο λογότυπο της Renault, με συμπαγές αποτύπωμα και προβολείς υψηλής τεχνολογίας, το ολοκαίνουργιο Mégane E-Tech Electric πρωτοπορεί με την κομψή σχεδίασή του. Στο εσωτερικό, η καμπίνα προσφέρει άφθονη ευρυχωρία με βέλτιστη άνεση και τη νέα τεχνολογία OpenR Link της Renault. Το μοντέλο προσφέρει έως και 26 προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) που φέρνουν καινοτόμα συστήματα ασφαλείας και βοηθήματα στην κατηγορία. Αυτό συνέβαλε επίσης στο να απονεμηθεί στο προσεχές EV τη μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τη Euro NCAP.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK