BMW Σειρά 8: Ακόμα πιο εντυπωσιακή η γκάμα του πολυτελές σπορ μοντέλου

Με εντυπωσιακές σχεδιαστικές αλλαγές στο εξωτερικό και διακριτικές βελτιώσεις στο εσωτερικό, η BMW αναβαθμίζει τη γκάμα της σειράς 8, του πολυτελές σπορ μοντέλο της. Κάτι που θα δώσει φρέσκια ώθηση στην αγορά για τις BMW Σειρά 8 Coupe, Cabrio και Gran Coupé, συνεχίζοντας έτσι τη συνέχιση της προϊοντικής επέλασης της μάρκας.

Κατά την ανανέωση δόθηκε έμφαση στα χαρακτηριστικά επιδόσεων, την κομψή εμφάνιση και τον αποκλειστικό χαρακτήρα σε συνδυασμό με βελτιστοποιημένη συνδεσιμότητα. Ξεχωρίζει η επανασχεδίαση του εμπρός τμήματος που πλέον διαμορφώνει μία δυναμική και κομψή εξωτερική εμφάνιση. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις της νέας BMW Σειράς 8 Coupé, BMW Σειράς 8 Cabrio και BMW Σειράς 8 Gran Coupé διατίθενται στάνταρ με M Sport πακέτο εξοπλισμού.

BMW M850i xDrive Gran Coupé BMW 8 SERIES CHAR PILAKOUTAS BMW CYPRUS - AUTOKINITO.COM.CYΑυτό σημαίνει ότι το εσωτερικό πετυχαίνει μία ακόμα πιο στοχευμένη εντύπωση οδηγικής απόλαυσης. Παράλληλα, η λειτουργική άνεση και η συνδεσιμότητα έχουν βελτιστοποιηθεί χάρη σε μία διευρυμένη οθόνη Control Display 12,3” για το σύστημα BMW iDrive.BMW M850i xDrive Gran Coupé BMW 8 SERIES CHAR PILAKOUTAS BMW CYPRUS - AUTOKINITO.COM.CY

Θα υπάρχει επιλογή από τρεις κινητήρες για κάθε ένα από τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα, πίσω κίνηση και τετρακίνηση. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η BMW M850i xDrive η BMW M850i xDrive Cabrio και η BMW M850i xDrive Gran Coupé. Τα μοντέλα αυτά διοχετεύουν στο δρόμο την ισχύ του V8 κινητήρα 4,4L (390 kW/530 hp) με τη βοήθεια ενός ευφυούς συστήματος τετρακίνησης. Μαζί και ο 6-κύλινδρος εν σειρά βενζινοκινητήρας 3,0 L και ο 6-κύλινδρος εν σειρά 3,0L κινητήρας diesel.Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Η BMW Σειρά 8 διατίθεται σε τρία μοντέλα με διαφορετικό χαρακτήρα, το καθένα από τα οποία προσφέρει τη δική του ερμηνεία αυτού του συναρπαστικού συνδυασμού σπορ ταπεραμέντου και πολυτέλειας. Η BMW Σειρά 8 Coupé ενσαρκώνει την κλασική φιλοσοφία δίθυρου αμαξώματος, συνεχίζοντας την παράδοση της μάρκας στα θρυλικά σπορ αυτοκίνητα. Η BMW Σειρά 8 Cabrio συνδυάζει σπορ επιδόσεις με το υψηλότερο επίπεδο αποκλειστικότητας και την ξεχωριστή γοητεία της open-top οδηγικής απόλαυσης.BMW M850i xDrive Gran Coupé BMW 8 SERIES CHAR PILAKOUTAS BMW CYPRUS - AUTOKINITO.COM.CYΤο κλασικό υφασμάτινο soft top ανοίγει και κλείνει τελείως αυτόματα σε 15 δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού. Η σειρά ολοκληρώνεται με μία αυτοκινητιστική φιλοσοφία που συνδυάζει τις κλασικές δυναμικές επιδόσεις μιας BMW με αισθητά μεγαλύτερη ευρυχωρία και άνεση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Όπως και ένα τετράθυρο μοντέλο με εξαιρετικά άνετα πίσω καθίσματα για σπορ αυτοκίνητο, η BMW Σειρά 8 Gran Coupé κατέχει μία κορυφαία θέση στην πολυτελή κατηγορία.

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.