Αποτελεσματικότητα και καινοτομία χαρακτηρίζουν το νέο υβριδικό Nissan JUKE (ΤΙΜΕΣ)

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του NISSAN JUKE HYBRID

Το εμβληματικό συμπαγές crossover της Nissan, το JUKE, προσθέτει στη γκάμα του ένα νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Πρόκειται για μια υβριδική έκδοση που είναι σε θέση να προσφέρει μεγαλύτερες επιδόσεις σε συνδυασμό με μειωμένες εκπομπές ρύπων και φυσικά κατανάλωση.

Nissan JUKE Hybrid Europe - nissan cyprus char pilakoutasΤο JUKE Hybrid διαθέτει τώρα ένα πραγματικά πολυμορφικό υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, σε αντίθεση με τη βελτίωση των παραδοσιακών κινητήρων εσωτερικής καύσης με ηλεκτρικές δυνατότητες. Σύστημα που προσφέρει στον πελάτη: 100% αμιγώς ηλεκτρική εκκίνηση, εξαιρετική κατανάλωση χάρη στο έξυπνο κιβώτιο ταχυτήτων, αποτελεσματικό φρενάρισμα με ανάκτηση ενέργειας και μπαταρία υψηλής απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Nissan JUKE Hybrid Europe - nissan cyprus char pilakoutasΤο υβριδικό σύστημα του JUKE παράγει 69 kW (94 ίππους) και 148 Nm ροπής. Από την πλευρά του ο ηλεκτροκινητήρας παράγει επιπλέον 36 kW (49 ίππους) και 205 Nm ροπής. Συνδυαστικά το μοντέλο αποδίδει 143 ίππους ενώ το μυστικό για την απόλαυση στην οδήγηση του Nissan JUKE Hybrid είναι ένα προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων πολλαπλών τρόπων χαμηλής τριβής. Αυτό παρέχει βέλτιστη χρήση της προωθητικής ισχύος, είτε είναι ηλεκτρικός, είτε βενζινοκινητήρας, είτε και τα δύο. Όλες οι εκκινήσεις του οχήματος είναι 100% ηλεκτρικές και οι 2 κινητήρες χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό για τον συγχρονισμό των ταχυτήτων, παρέχοντας μια ομαλή, συνδεδεμένη και γρήγορη επιτάχυνση.

Το έξυπνο σύστημα κίνησης του JUKE Hybrid διέπει το σύστημα μετάδοσης κίνησης σύμφωνα με πολλές παραμέτρους, με στόχο τη βελτιστοποίηση του χρόνου που αφιερώνει το JUKE σε ηλεκτρική λειτουργία. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, οι μηχανικοί της Nissan πέτυχαν έως και 80% ηλεκτρική λειτουργία μέσα στην πόλη, με σύντομες υβριδικές φάσεις για επαναφόρτιση της μπαταρίας. Το JUKE Hybrid όχι μόνο ξεκινά 100% στην ηλεκτρική λειτουργία, αλλά μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 55 χλμ/ώρα σε λειτουργία EV με το φρενάρισμα να επαναφορτίζει και την μπαταρία. Επίσης, όπως το αμιγώς ηλεκτρικό LEAF, το JUKE Hybrid διαθέτει και το e-Pedal της Nissan το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιταχύνει και να επιβραδύνει το αυτοκίνητο με τη χρήση μόνο ενός πεντάλ που βοηθά και στη μεγιστοποίηση της ηλεκτρικής εμπειρίας.

Nissan JUKE Hybrid Europe - nissan cyprus char pilakoutasΜέσα στην καμπίνα, μια οπτική αναπαράσταση της ροής ισχύος εμφανίζεται στην 7΄ ιντσών οθόνη σε μια απλή και σαφή κινούμενη εικόνα, μεγιστοποιώντας την κατανόηση της λειτουργίας του συστήματος από τον οδηγό. Παράλληλα, και παρά την τοποθέτηση μπαταρίας, ο χώρος αποσκευών φθάνει τα 354 λίτρα ενώ με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, ο χώρος αποσκευών παραμένει ο καλύτερος στην κατηγορία με 1237 λίτρα.

Το υβριδικό Nissan JUKE είναι διαθέσιμο για δοκιμή και προς παραγγελία από τους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.