Ανώτατη πράσινη διάκριση για το Nissan LEAF e+

Το Nissan LEAF e+ πέρασε με άριστα την αξιολόγηση της Green NCAP εξασφαλίζοντας τη μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο φορέα δοκιμών.

NISSAN LEAF - Char pilakoutas - Nissan CyprusΗ πρωτοποριακή πρωτοβουλία Green NCAP, η οποία Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ανάπτυξη αυτοκινήτων που είναι καθαρά, ενεργειακά αποδοτικά προς το περιβάλλον, απένειμε στο LEAF e+ μια σειρά εξαιρετικών βαθμολογιών για τις τρεις παραμέτρους δοκιμών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Ανεβάζοντας τους ρυθμούς του σε πραγματικές και εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με τα πρότυπα καθαρού αέρα, αερίων θερμοκηπίου και ενεργειακής απόδοσης, το LEAF e+ μηδενικών εκπομπών πέτυχε τέλεια βαθμολογία στις δύο πρώτες αξιολογήσεις.

Υπογραμμίζοντας την έξυπνη σχεδίαση του πλήρως ηλεκτρικού συστήματος κίνησης 62 kWh, το LEAF e+ εξασφάλισε 9,9/10 για την εντυπωσιακή του ενεργειακή απόδοση, με το Green NCAP να τονίζει το καινοτόμο e-Pedal του με τεχνολογία αναγεννητικής ενέργειας.

NISSAN LEAF - Char pilakoutas - Nissan Cyprus Ως το αποκορύφωμα 10 ετών ανάπτυξης για το LEAF, το LEAF e+ προσφέρει στους πελάτες έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό αποδοτικής ηλεκτρικής ενέργειας και έξυπνων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης των 62 kWh του μοντέλου αποδίδει έως και 385 km εμβέλειας, ενώ το καινοτόμο e-Pedal επιτρέπει στους οδηγούς να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματήσουν χρησιμοποιώντας μόνο ένα πεντάλ, μεγιστοποιώντας την απόδοση εν κινήσει.

Οι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω την ενεργειακή απόδοση του LEAF e+ με τις λειτουργίες B Mode και ECO Mode του μοντέλου, που συνδυάζονται για τη μεγιστοποίηση της πέδησης με ανάκτηση ενέργειας, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ισχύος και την εξοικονόμηση ενέργειας – παρέχοντας σιγουριά σε μεγαλύτερα ταξίδια.

To αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε δύο εκδόσεις με 150 και 217 ίππους.

TOP 10 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK