Ανανέωση ουσίας για το εμβληματικό ηλεκτρικό Leaf της Nissan

Η Nissan ενισχύει τη θέση του LEAF στην παγκόσμια αγορά με μια ανανέωση ουσίας για το μοντέλο του 2022. Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής αγοράς στον κόσμο προσφέρει πλέον πιο εντυπωσιακό στυλ και καινοτόμο τεχνολογία.

Nissan Leaf 2022 - nissan cyprus char pilakoutas - electric cars cyprusΤο LEAF 2022 διαθέτει μια ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση προσφέροντας στους πελάτες μια δυναμική αισθητική σύμφωνα με τη νέα ταυτότητα της μάρκας. Το εξαιρετικά επιτυχημένο LEAF, προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή τη δοκιμασμένη γκάμα των προηγμένων λειτουργιών υποβοήθησης οδήγησης, όπως το ProPILOT και τεχνολογιών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπως το ενσωματωμένο σύστημα NissanConnect.

Nissan Leaf 2022 - nissan cyprus char pilakoutas - electric cars cyprusΟ εξωτερικός σχεδιασμός του Nissan LEAF για το 2022 δέχθηκε αρκετές βελτιώσεις κάτι που ενισχύει το δυναμισμό του μοντέλου που διαθέτει πλέον το νέο λογότυπο της μάρκας στους τροχούς, τη μπροστινή μάσκα και το πίσω μέρος.  Επίσης, δυναμισμό προσφέρουν και ο νέες επιλογές ζαντών αλουμινίου 16 και 17. Οι πελάτες επωφελούνται επίσης από μια ανανεωμένη σειρά έξι εξωτερικών χρωμάτων και πέντε επιλογές δίχρωμων. Μαζί και δύο νέες αποχρώσεις που προτιμήθηκαν πολύ στα μοντέλα Qashqai και Ariya. Το Universal Blue και το Magnetic Blue που φέρνει μια ενισχυμένη αίσθηση ζωντάνιας στο το μοντέλο.

Nissan Leaf 2022 - nissan cyprus char pilakoutas - electric cars cyprusΤο LEAF 2022 διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας που προσφέρουν έως και 385 km (WLTP) αυτονομίας στη λειτουργία LEAF e+. Η τεχνολογία ProPILOT επιτρέπει στο LEAF 2022 να σταματά αυτόματα, να ξεκινά και να διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, ενώ το καινοτόμο e-Pedal παρέχει την επιλογή επιτάχυνσης, επιβράδυνσης και στάσης με ένα μόνο πεντάλ για μέγιστη άνεση κατά την οδήγηση. Παράλληλα, προσφέρει επίσης στους πελάτες μια σειρά από λειτουργίες infotainment εντός του ενσωματωμένου συστήματος NissanConnect, με ενσωμάτωση smartphone Android Auto και Apple CarPlay. Η λειτουργία απομακρυσμένων λειτουργιών όπως ο έλεγχος του κλίματος είναι επίσης διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής NissanConnect, ενώ οι πελάτες μπορούν να συνδέσουν το LEAF με την έξυπνη οικιακή συσκευή Amazon Alexa για μεγαλύτερη ευκολία.Nissan Leaf 2022 - nissan cyprus char pilakoutas - electric cars cyprus

To LEAF 2022 αναμένεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα τους επόμενους μήνες.

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK