Άμεσα διαθέσιμα Renault Master στον επαγγελματία από τον Όμιλο Πηλακούτα (ΤΙΜΕΣ)

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του RENAULT MASTER

Εδώ και δεκαετίες τα επαγγελματικά μοντέλα της Renault έχουν αποδείξει ότι είναι ικανά για κάθε μεταφορική ανάγκη του επαγγελματία. Μοντέλα που γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία στον επαγγελματικό κόσμο της Κύπρου.

RENAULT MASTER char pilakoutas renault cyprus vanΠρόσφατα, ο Όμιλος Πηλακούτα εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα στην Κυπριακή αγορά ενός περιορισμένου αριθμού επαγγελματικών οχημάτων της Renault. Τα αυτοκίνητα που είναι άμεσα διαθέσιμα για παράδοση στους πελάτες αφορούν το σκληροτράχηλο εμπορικό Renault Master. Διατίθεται σε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και αυτόματο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της RENAULT

RENAULT MASTER char pilakoutas renault cyprus vanH ιστορία του εμβληματικού Renault Master ξεκινά από το 1980, όπου με την παρουσίαση του στο κοινό, ξεκίνησε άμεσα και η εμπορική του επιτυχία. Οι αριθμοί των πωλήσεων, τόσο του Master όσο και των άλλων εμπορικών μοντέλων της γκάμας οδήγησαν τη Renault στην πρώτη θέση των πανευρωπαϊκών πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών για πολλά χρόνια.

Το Renault Master έχει ψηφιστεί Van της Χρονιάς στην Ευρώπη δύο φορές ενώ το 2019 κατέγραψε την πέμπτη συνεχόμενη πρωτιά σε πωλήσεις εμπορικών οχημάτων της Ευρώπης με περισσότερα από 2,8 αυτοκίνητα να έχουν πουληθεί συνολικά από το 1980. Διατίθεται σε 50 χώρες και σε 350 παραλλαγές όσον αφορά το μήκος, το ύψος, τη χωρητικότητα και την κίνηση.

RENAULT MASTER char pilakoutas renault cyprus vanΓια περισσότερες πληροφορίες αλλά και την άμεση παράδοση της έκδοσης που επιθυμεί, ο επαγγελματίας μπορεί να επικοινωνήσει με τους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.