Ακόμα καλύτερη και πιο αποδοτική η νέα γενιά της BMW Σειρά 4 Gran Coupé

Η διάσημη οδηγική απόλαυση των μοντέλων της BMW εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στη νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupé η οποία προτίθεται να συνεχίσει την επιτυχία της προκατόχου της. Το νέο τετράθυρο coupé διαθέτει μια πιο δυναμική συμπεριφορά, αιχμηρή σχεδίαση σύμφωνα με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της BMW, ανώτερη αίσθηση πολυτέλειας στο εσωτερικό και πληθώρα καινοτομιών που προάγουν τη λειτουργικότητα και τη συνδεσιμότητα.

BMW Σειρά 4 Gran Coupé - BMW 4 SERIES GRAN COUPE. CHAR PILAKOUTAS CYPRUSΟ μοναδικός χαρακτήρας της νέας BMW Σειρά 4 Gran Coupé αποτυπώνεται με σαφήνεια στο εξωτερικό της. Με μήκος 4.783 mm, πλάτος 1.852 mm και ύψος 1.442 mm, οι χαρακτηριστικές αναλογίες της συνδυάζονται με τις δυναμικές γραμμές ενός coupé. Αριθμοί αισθητά μεγαλύτεροι από το μοντέλο που αντικαθιστά ενώ μεταξόνιο των 2.856 mm είναι κατά +46 mm μεγαλύτερο. Παράλληλα, η νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupé προσφέρει χώρο αποσκευών 470 λίτρων δηλαδή έχει αυξηθεί κατά 39 λίτρα ενώ φθάνει τα 1.290 με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

BMW Σειρά 4 Gran Coupé - BMW 4 SERIES GRAN COUPE. CHAR PILAKOUTAS CYPRUS

Το εσωτερικό της νέας BMW Σειρά 4 Gran Coupé ακολουθεί την ταυτότητα της γερμανικής μάρκας με την πολυτέλεια, την ευρυχωρία και τα ψηλά επίπεδα τεχνολογίας να έχουν τον πρώτο λόγο. Στοιχεία όπως η ψηλή κεντρική κονσόλα, η ψηφιακή οθόνη, τα σπορ καθίσματα και το δερμάτινο τιμόνι δίνουν την αίσθηση ότι αγκαλιάζουν τους εμπρός επιβάτες. Άξιο αναφοράς είναι και το ότι η λίστα προαιρετικού εξοπλισμού προσφέρει μεγάλα περιθώρια εξατομίκευσης. Το μοντέλο διαθέτει περίπου 40 λειτουργίες υποστήριξης που αναβαθμίζουν τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας στην οδήγηση και το παρκάρισμα διατίθενται στάνταρ ή προαιρετικά για τη νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupé. Ξεχωρίζουν το Active Cruise Control με αυτόματο Speed Limit Assist, παρακολούθηση διαδρομής και αναγνώριση φωτεινού σηματοδότη (στη Γερμανία), και Steering & Lane Control Assistant.

BMW Σειρά 4 Gran Coupé - BMW 4 SERIES GRAN COUPE. CHAR PILAKOUTAS CYPRUSΠαράλληλα, ο οδηγός και οι επιβάτες της νέας BMW Σειρά 4 Gran Coupé επωφελούνται από τις αυξημένες δυνατότητες που παρέχει το λειτουργικό σύστημα BMW Operating System 7 στο βασικό εξοπλισμό.BMW Σειρά 4 Gran Coupé - BMW 4 SERIES GRAN COUPE. CHAR PILAKOUTAS CYPRUS

Η γκάμα περιλαμβάνει τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα αλλά και μια ήπια υβριδική τεχνολογία 48 V. Στην κορυφή των εκδόσεων της σειράς 4 Gran Coupé βρίσκεται η BMW M440i xDrive Gran Coupé με τον εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα να αποδίδει 374 ίππους. Η BMW 430i Gran Coupé με το νέο τετρακύλινδρο κινητήρα αποδίδει 245 ίππους ενώ 184 ίππους αποδίδει ο, επίσης τετρακύλινδρος, βενζινοκινητήρας της BMW 420i Gran Coupé. Η γκάμα ολοκληρώνεται με ένα τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρα 190 ίππων για τις 420d Gran Coupé και 420d xDrive Gran Coupé. Όλοι οι κινητήρες συνεργάζονται με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.