Συνεργασία Porsche – Embraer για υψηλές αποδόσεις σε γη και ουρανό!

Η F. Porsche AG και ο Όμιλος Embraer θα κυκλοφορήσουν δυο προϊόντα που θα μοιράζονται χαρακτηριστικά των δυο εταιρειών.

PORSCHE 911 Turbo SΟι πελάτες που θα αγοράσουν ένα από τα δέκα τζετ Embraer Phenom 300E περιορισμένης έκδοσης, θα μπορούν επίσης να αγοράσουν ένα αντίστοιχα σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο Porsche 911 Turbo S. Αυτή η διπλή κυκλοφορία θα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο premium εμπορικών σημάτων. Και οι δύο μάρκες έχουν ένα κοινό στόχο: να προσφέρουν στους πελάτες σε όλο τον κόσμο αποκλειστικά προϊόντα που μπορούν να εξατομικευτούν και να βελτιωθούν για να ικανοποιήσουν σχεδόν κάθε επιθυμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της PORSCHE

PORSCHE 911 Turbo SΗ ειδική έκδοση που περιορίζεται σε δέκα μονάδες απευθύνεται κυρίως σε πελάτες που αποδίδουν μεγάλη σημασία στις καινοτομίες, στην τεχνολογία και στην εξατομίκευση. Ταυτόχρονα, το επίκεντρο και των δύο προϊόντων είναι ο συνδυασμός απόδοσης και της καθημερινής χρήσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έξι ταχύτερα Γερμανικά αυτοκίνητα στην ιστορία

PORSCHE 911 Turbo SΤα κοινά χαρακτηριστικά σχεδιασμού μεταξύ του σπορ αυτοκινήτου και του τζετ περιλαμβάνουν ιδίως το δίχρωμο χρωματισμό σε Platinum Silver Metallic και ματ Jet Grey Metallic με διακοσμητικές λωρίδες. Το φινίρισμα βαφής παράγεται μέσα από σε μια πολύπλοκη χειροποίητη διαδικασία. Το λογότυπο της συνεργασίας σχεδιάστηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό και αποτελείται από μια πτέρυγα αεροπλάνου και την πίσω πτέρυγα μιας Porsche 911 με το πακέτο Sport Design. Το σήμα αυτό θα χρησιμοποιείται σε διαφορετικά εξωτερικά και εσωτερικά σημεία πάνω και μέσα στην Porsche. Είναι ανάγλυφη στα προσκέφαλα τον καθισμάτων και φυσικά πάνω στο σήμα του αυτοκινήτου που θα είναι το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο της περιορισμένης έκδοσης. Η τελευταία γενιά του 911 Turbo S διαθέτει ένα κινητήρα μπόξερ 3,8 λίτρων με 660 ίππους και εξισορροπεί απόλυτα την απόλαυση οδήγησης, τη δυναμική και τον σπορ χαρακτήρα της τόσο για καθημερινή χρήση όσο και στην πίστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αυτοκίνητα των οδηγών της F1

PORSCHE 911 Turbo SΣτους εσωτερικούς χώρους οι σχεδιαστές συνδυάζουν μαύρο και άσπρο δέρμα. Οι μαύρες δερμάτινες επιφάνειες είναι διακοσμημένες με ραφές Speed ​​Blue, ενώ και το τιμόνι φέρει τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων. Το πακέτο εσωτερικού Carbon διατίθεται στο βασικό πακέτο και έρχεται με gloss φινίρισμα. Η εσωτερική οροφή είναι καλυμμένη με άσπρη Alcantara ενώ τα μπροστινά καθίσματα είναι φτιαγμένα από ανθεκτικές carbon πλάτες. Κάθε πελάτης που αγοράζει ένα από τα δυο συλλεκτικά προϊόντα θα λαμβάνει επίσης ένα σετ αποσκευών Porsche Design, η οποία συνεισφέρει επίσης με μια ειδική έκδοση του νέου ρολογιού 1919 Globetimer UTC σε αυτήν τη μοναδική προσφορά.