O Όμιλος Α.Ι Μotokinisi Group καλωσορίζει τα Βρετανικά scooter Royal Alloy

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Όμιλος A.I. Motokinisi καλωσορίζει μια νέα μάρκα στην μεγάλη οικογένεια των εξειδικευμένων premium προϊόντων της, την Royal Alloy. Η Βρετανική Royal Alloy επαναπροσδιόρισε τον ορισμό «κλασσικό» για τα scooter της, και αποτείνοντας φόρο τιμής στο κίνημα Mod της Βρετανίας, σχεδιάζει μοντέρνα, κομψά και δημοφιλή scooter πόλης.

ROYAL ALLOYΤο κίνημα Mod (από τον μοντερνισμό) ξεκίνησε την δεκαετία του 50, από τους λάτρεις της μοντέρνας μουσικής τζαζ, και αποτελούσε μια υποκουλτούρα νέων της Αγγλίας, που έφθασε στα ζενίθ της μέσα στην δεκαετία του 60. Τα scooter Royal Alloy διαθέτουν σχεδιασμό με ρετρό χαρακτήρα, προς τιμή της κουλτούρας αυτής.

ROYAL ALLOYΟ Όμιλος A.I Motokinisi, αποκλειστικός αντιπρόσωπος τον scooter Royal Alloy στην Κύπρο, θα προσφέρει και τα τρία μοντέλα της μάρκας με τους τρεις ξεχωριστούς κινητήρες τους: Την Grand Tourer Series, που ήταν η πρώτη σειρά της εταιρείας με κλασσικές γραμμές, και προσφέρεται μόνο με αερόψυκτο κινητήρα 125cc. Την Grand Prix Series, η κυκλοφορία της οποίας ήταν μεγάλη στιγμή για την μάρκα, καθώς αποτελεί ένα πραγματικά ρετρό scooter το οποίο είναι φτιαγμένο από ατσάλι και φέρει το δυνατό κινητήρα 300S με μπόλικη ροπή και απόκριση για διασκεδαστική οδήγηση.

ROYAL ALLOYΘα πρέπει να αναφέρουμε ότι βραβεύτηκε σαν ο καλύτερος κινητήρας 300cc της Βρετανίας το 2020. Τέλος, το Tigara Grande Series που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο EICMA του Μιλάνου στις 5 Νοεμβρίου του 2019 και αργότερα στο Βρετανικό κοινό στην έκθεση Motorcycle Live της Βρετανίας.
Η μάρκα Royal Alloy κατέχει μια δυναμική παρουσία σε χώρες όπως: Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ινδονησία και πολλές άλλες.

ROYAL ALLOYΗ αρχική τιμή των scooter αυτών είναι στα 2.600 ευρώ και μπορείτε να τα γνωρίσετε από κοντά στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου A.I Motokinisi στην Λευκωσία (Μεγάρων 15, Στρόβολος, 22353994) και στην Λεμεσό (Άγιος Αθανάσιος, 25828911). Μπορείτε ακόμη και από το σπίτι να δείτε τα scooter της Royal Αlloy στη σελίδα του Facebook ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

JDM QUIZ FINALLLΚαιρός λοιπόν να απολαύσετε και πάλι τον καθαρό αέρα ελευθερίας και νεότητας που μόνο ένα scooter μπορεί να σας προσφέρει, για να χαράξετε νέες πορείες και να ζήσετε νέες εμπειρίες με πανέμορφο ρετρό χαρακτήρα όπως μόνο η Royal Alloy μπορεί να παρέχει μέσα από την cool και hip γκάμα της.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.