Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: Porsche Taycan GTS / GTS Sport Turismo

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Porsche Taycan GTS & GTS Sport Turismo

 

Η Porsche παρουσίασε μια νέα έκδοση του ηλεκτρικού της sport αυτοκινήτου με το αρκτικόλεξο GTS. Με αυτονομία που φτάνει έως τα 504 χλμ. (βάσει του προτύπου WLTP), το νέο sport μοντέλο είναι η πρώτη Taycan που σπάει το φράγμα των 500 χλμ.

Porsche Taycan GTS - A.I MOTOKINISI PORSCHE CYPRUSΗ Taycan GTS είναι το δυναμικό all-rounder της σειράς μοντέλων. Με την ειδική ενισχυμένη λειτουργία (overboost) που φτάνει τους 598 ίππους όταν χρησιμοποιηθεί το Launch Control, η ισχύς της είναι εντυπωσιακή. Η ανάρτηση και το προαιρετικό σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης επίσης έχουν προσαρμοστεί ειδικά για την GTS, ενώ το εξωτερικό και το εσωτερικό έχουν διακριτή εμφάνιση.

Porsche Taycan GTS - A.I MOTOKINISI PORSCHE CYPRUS Η τρίτη έκδοση αμαξώματος των πρώτης πλήρως ηλεκτρικής σειράς μοντέλων της Porsche, η Taycan GTS Sport Turismo, θα πραγματοποιήσει και αυτή το ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Όπως και η Taycan Cross Turismo, η πιο πρόσφατη αυτή έκδοση διαθέτει επίσης την sport σιλουέτα και την οροφή που χαμηλώνει στο πίσω μέρος. Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό είναι η λειτουργική σχεδίαση του πίσω χώρου αποσκευών, ο οποίος έχει χωρητικότητα πάνω από 1.200 λίτρα.

Και οι δύο εκδόσεις θα εμφανιστούν στις αντιπροσωπείες την άνοιξη του 2022. Θα ακολουθήσουν και άλλες επιλογές κινητήρα για την Sport Turismo.

Προαιρετικά για την Taycan GTS διατίθεται και μια νέα πανοραμική ηλιοροφή με λειτουργία Sunshine Control για τον έλεγχο του ηλιακού φωτός. Μια ηλεκτρικά ελεγχόμενη μεμβράνη υγρών κρυστάλλων φροντίζει ώστε η οροφή από διάφανη να γίνεται φιμέ. Έτσι, οι επιβάτες προστατεύονται από τη λάμψη του ήλιου χωρίς να σκοτεινιάζει το εσωτερικό. Η οροφή αποτελείται από 9 τμήματα που ελέγχονται ξεχωριστά, μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ταυτόχρονα, σε σχέση με μια απλή ηλιοροφή, η πανοραμική ηλιοροφή με τη λειτουργία Sunshine Control προσφέρει καλύτερη προστασία από τη ζέστη.