Η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας προσφέρει το BMW X1 sDrive18i στην ειδική τιμή των €27,900* με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το BMW X1 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όλους εκείνους που θέλουν να ερμηνεύσουν τον όρο «οδηγική απόλαυση» σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες τους. Οι αναλογίες SAV επιδεικνύουν εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση, ενώ το εσωτερικό τεράστια ευελιξία. Χάρη στο συνδυασμό των μέτρων του BMW EfficientDynamics με τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel BMW TwinPower Turbo, το BMW X1 επιδεικνύει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων.

*Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα τέλη εγγραφής και η άδεια κυκλοφορίας. Ο εξοπλισμός του βασικού μοντέλου μπορεί να διαφέρει από αυτόν της φωτογραφίας.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων:

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.