Εξήντα πέντε συνολικά αυτοκίνητα θα διατεθούν σε πλειστηριασμό την ερχόμενη Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου από την Τράπεζα Κύπρου. Ο κατάλογος της Τράπεζας περιλαμβάνει οχήματα με τιμές που ξεκινούν από 150 ευρώ και φθάνουν μέχρι τις 6.000 ευρώ.

O πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, στο Auction Yard (Λεωφόρος Λεμεσού 12) στη Μοσφιλωτή στις 3 το απόγευμα, ενώ όσοι επιθυμούν να επιθεωρήσουν τόσο τα αυτοκίνητα, αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 π.μ. έως την 1.00 μ.μ. και από τις 2.00 μ.μ. έως τις 5.00 μ.μ., όσο και την ημέρα του πλειστηριασμού από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι 14 από τα 65 οχήματα είναι ακινητοποιημένα, ενώ άλλα έχουν ανανεωμένη την άδεια κυκλοφορίας τους είτε μέχρι τα μέσα του 2019 είτε μέχρι το τέλος του έτους.

Σχετικά:

  • H κατακύρωση στον τελευταίο πλειοδότη θα γίνεται εφόσον κριθεί η τιμή συμφέρουσα, ο πλειοδότης κατάλληλος και κατόπιν παρουσίασης της πολιτικής του ταυτότητας.
  • O αγοραστής επιβαρύνεται με τις καθυστερημένες άδειες κυκλοφορίας ή/και έξοδα επανεγγραφής τους.
  • Με την κατακύρωση θα πρέπει απαραιτήτως να πληρώνεται το 30% προκαταβολή (ελάχιστο ποσό 1000 ευρώ) σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφλείται την επόμενη μέρα σε μετρητά, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. Σε περίπτωση ακύρωσης της πράξης από τον αγοραστή, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Δείτε ολόκληρο τον κατάλογο εδώ:

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.