Βραβείο “Best Online Customer Experience”  στον Όμιλο Πηλακούτα

Με το “Best Online Customer Experience” για την εμπειρία του πελάτη που προσφέρει μέσα από το διαδίκτυο, βραβεύτηκε στα Cyprus Customer Excellence Awards 2021 της Boussias Cyprus, ο Όμιλος Πηλακούτα.stalw pilakouta bmw cyprus char pilakoutas

Στην ενότητα Customer Experience, στην οποία επιβραβεύονται οι πρωτοβουλίες που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο ανάπτυξης μίας στρατηγικής customer experience, εξασφαλίζοντας υψηλά ποσοστά customer satisfaction και στην κατηγορία Best online Customer experience, βραβεύτηκε ο Όμιλος Πηλακούτα. Με το βραβείο αυτό, ο Όμιλος διακρίνεται για τις πρωτοβουλίες , την ποιότητα και την καινοτομία, σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πελάτη μέσα από το διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

Ευχαριστώντας την Boussias Cyprus και την κριτική επιτροπή για την βράβευση, η κ. Στάλω Πηλακούτα δήλωσε ότι η διάκριση αυτή «αντανακλά σε κάτι απλό και ταυτόχρονα σημαντικό: η τεχνολογία έχει αξία όταν μπορεί να υπηρετεί αποτελεσματικά τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Στον Όμιλο Πηλακούτα προσπαθούμε να πρωτοπορούμε και να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες. Γι’ αυτό και ο ψηφιακός μας μετασχηματισμός είναι συνεχής. Έχει στο επίκεντρό του, τους πελάτες και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους».

Όπως τόνισε τέλος, «η βράβευση αυτή ανήκει στους πελάτες μας. Η εμπιστοσύνη τους, είναι η πιο μεγάλη μας δύναμη».

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.