Βίντεο της ημέρας: Ο καλύτερος ήχος κινητήρα που ακούσαμε ποτέ!

Apollo Intensa Emozione: Όταν μιλάμε για τυπικά supercars, η σκέψη μας τρέχει αυτόματα σε συνηθισμένα ονόματα – Ferrari, Lamborghini, Porsche κλπ, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες μάρκες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα που δεν είναι λιγότερο σκληροπυρηνικά από τα μοντέλα των εταιρειών αυτών.Apollo Intensa Emozione

Μια τέτοια εταιρεία, είναι και η Apollo. Υπέροχα πλάνα από το Apollo Intensa Emozione βρήκαν τον δρόμο τους στο διαδίκτυο και όπως όλα δείχνουν, μιλάμε όντως για πραγματικό hypercar. Αυτή είναι μια από τις λιγότερο γνωστές μάρκες, και πρόκειται για την ίδια γερμανική εταιρεία που μας έφερε το Gumpert Apollo προτού χρεοκοπήσει – το νόμιμο supercar 4,2 λίτρων με διπλό τούρμπο, το οποίο υποτίθεται ότι μπορεί να οδηγηθεί ανάποδα σε μια σήραγγα – το Apollo IE έχει στην πραγματικότητα ακόμα πιο ριζοσπαστική εμφάνιση και απόδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί κοστίζει 2.7 εκατομμύρια δολάρια η Mercedes-Benz AMG One;

Ζυγίζει περίπου 1350 κιλά και έχοντας τον κινητήρα του τοποθετημένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου με όλη την ισχύ να πηγαίνει στους πίσω τροχούς, είναι αρκετά «οξύθυμο» στη βροχή. Ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος πως το κόστος του είναι 2,7 εκατομμύρια δολάρια και μόνο 10 κομμάτια θα βγουν στην αγορά.

Κάτω από το κάλυμμα είναι ένας κινητήρας 6,3 λίτρων της Ferrari, χωρίς turbo ή υβριδική τεχνολογία, με 780 ίππους και 760Nm στους πίσω τροχούς από ένα διαδοχικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, αρχικά, βλέπουμε ένα μαύρο IE να κάνει ελιγμούς με την πόρτα του οδηγού ανοικτή, είναι δεξιοτίμονο και ο ήχος είναι καταπληκτικός.

Στη συνέχεια, υπάρχει κάποια πλάνα από το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood στο Ηνωμένο Βασίλειο, με λίγη λογική και νόμιμη οδήγηση! Απολαύστε το.

Δείτε παρακάτω το βίντεο!

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK