Στο MAN TGX ο τίτλος του «International Truck of the Year 2021»

Μία μοναδική διάκριση κέρδισε το νέο MAN TGX δείχνοντας πως ήρθε για να κάνει αισθητή την παρουσία του! Βραβεύτηκε ως το «International Truck of the Year 2021». Το συγκεκριμένο βραβείο είναι από τα πιο διάσημα βραβεία στην αγορά επαγγελματικών οχημάτων και απονεμήθηκε στον Andreas Tostmann, Διευθύνων Σύμβουλο της MAN Truck & Bus, σε εικονική τελετή από τον Πρόεδρο της ITOY Gianenrico Griffini.

The new MAN TGX is Truck of the Year 2021Η βράβευση παίρνει άλλη βαρύτητα καθώς η κριτική επιτροπή αποτελείται από 24 δημοσιογράφους που εκπροσωπούν τα 24 πιο σημαντικά ευρωπαϊκά περιοδικά ειδικών φορτηγών αναγνώρισε το νέο MAN TGX ως το πλέον προηγμένο όσον αφορά στην οδηγική άνεση, στις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, στην ασφάλεια, στην απόδοση καυσίμου, στη συνδεσιμότητα, στις καινοτόμες υπηρεσίες, στον έλεγχο και στην χειριστική φιλοσοφία της οθόνης του, βασικά στα πάντα!

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής που διορίστηκαν για το βραβείο «International Truck of the Year Award» (ITOY) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο MAN TGX από το Φεβρουάριο του 2020. Εκτός από την άνεση, ο χώρος εργασίας του οδηγού, τα πλήρως ψηφιακά όργανα οθόνης, οι διαισθητικές λειτουργίες οδήγησης και πολυμέσων που ενσωματώνονται στο νέο, γενναιόδωρα ρυθμιζόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και η καινοτόμος, περιστροφική λειτουργία ελέγχου κουμπιού χωρίς περισπασμούς του συστήματος MAN SmartSelect εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή και της έκαναν την επιλογή ακόμα πιο εύκολη.

TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!

Οι δημοσιογράφοι της επιτροπής του ITOY ήταν εξίσου θετικοί για τις συνθήκες διαβίωσης στη νέα καμπίνα οδηγού. Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, συγκλονίστηκαν επίσης από την εξαιρετική απόδοση του Euro 6d κινητήρα του νέου MAN TGX, το οποίο προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου έως και 8,2% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, σε συνδυασμό με την αεροδυναμική βελτίωση του σχεδιασμού της καμπίνας και το σύστημα GPS cruise control MAN EfficientCruise,. Η κριτική επιτροπή υπογράμμισε επίσης το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, το οποίο, με λειτουργίες όπως τα συστήματα υποστήριξης περιστροφής με βάση ραντάρ και αλλαγής λωρίδας, το Lane Return Assist και η υποβοηθούμενη οδήγηση σε μποτιλιαρίσματα, όχι μόνο χαλαρώνει τον οδηγό, αλλά συμβάλλει επίσης σημαντικά στην ασφάλεια και των άλλων οδηγών. Τέλος, ο υψηλός βαθμός συνδεσιμότητας που προσφέρει η ηλεκτρονική αρχιτεκτονική του νέου MAN TGX, η οποία είναι η πρώτη του είδους του στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, δημιούργησε πολλές θετικές εντυπώσεις.

The new MAN TGX is Truck of the Year 2021Σύμφωνα με τους κανόνες του βραβείου International Truck of the Year, το ετήσιο βραβείο απονέμεται στο φορτηγό που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες και συνέβαλε στη βιώσιμη ανάπτυξη των οδικών εμπορευματικών μεταφορών. Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι τεχνικές καινοτομίες και βελτιώσεις, αλλά και καινοτομία που συμβάλλει στη συνολική σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας, ασφάλειας και περιβαλλοντικής ανακούφισης.

Η Unicars Ltd, ο Επίσημος Εισαγωγέας της ΜΑΝ στην Κύπρο, (μέσω του εξειδικευμένου τμήματος επαγγελματικών οχημάτων την Unicars Pro Solutions, έχει ήδη ξεκινήσει να παραδίδει το Νέο ΜΑΝ TGΧ). Πέρα από την διάθεση του Νέου MAN TGΧ, η Unicars Pro παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από την παροχή τεχνογνωσίας για το όχημα και την υπερκατασκευή, καθώς και τη συντήρηση-επισκευή φορτηγών και λεωφορείων (ακόμα και στο χώρο του πελάτη όπου αυτό είναι εφικτό) σε συνδυασμό με προνομιακά πακέτα επέκτασης εγγύησης – συντήρησης.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.