Οι μπαταρίες MONBAT στη γκάμα της εταιρείας Καποδίστριας

Τις Ευρωπαϊκές μπαταρίες MONBAT έχει προσθέσει στην γκάμα της η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ώστε να προσφέρει περισσότερες επιλογές στα συνεργεία και τους καταναλωτές.

MONBAT chr kapodistriasΗ μπαταρίες MONBAT, με προέλευση την Βουλγαρία, είναι Νο. 4 σε πωλήσεις στην Ευρώπη.  Αποτελούσε παλιό εργοστάσιο που πριν αρκετές δεκαετίες ανήκε στο κράτος και κατασκεύαζε μπαταρίες για τα άρματα και οχήματα του στρατού της Σοβιετικής Ένωσης. Από το 1995, η ΜONBAT είναι ιδιωτική εταιρεία και κατασκευάζει μπαταρίες για αυτοκίνητα, φορτηγά, σκάφη θαλάσσης, μοτοσυκλέτες, στρατιωτικά οχήματα κλπ.Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Σε συνδυασμό με τις Γερμανικές BOSCH, τις Κορεάτικες SPEEDMATE και τις Ιταλικές VIPIEMME, η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των συνεργείων και των καταναλωτών.

Οι μπαταρίες MONBAT, όπως και οι υπόλοιπες μάρκες μπαταριών της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ καλύπτονται με δύο χρόνια Εγγύηση.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK