Μέσα από τις φλόγες βγήκε ο Romain Grosjean (VIDEO)

Τύχη βουνό είχε ο πιλότος της Hass Romain Grosjean. Στις πρώτες στροφές του αγώνα της πίστας στο Μπαχρέϊν και μετά από επαφή με τον Gasly, το μονοθέσιο του Grosjean κτυπά στις μπαριέρες και τυλίγεται στις φλόγες.

Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να βγει μέσα από τις φλόγες από τη μοιρασμένη Hass και με τη βοήθεια των υπευθύνων ασφαλείας απομακρύνθηκε από το σημείο.

Με ανακοίνωση της η ομάδα ανέφερε ότι ο πιλότος έχει πολύ ελαφρά εγκαύματα στα χέρια και στους αστραγάλους, αλλά είναι καλά!

 

Μια σοκαριστική εικόνα που είχαμε να δούμε εδώ και δεκαετίες στη Formula 1

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.